Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de sıcak dakikalar! Ümraniye ve Çekmeköy adayları netleşecek!

CHP’de sıcak dakikalar! Ümraniye ve Çekmeköy adayları netleşecek!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’daki ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasına saatler kala, siyasi kulislerde Ümraniye ve Çekmeköy’ün adaylarının netleştiği konuşuluyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 12.02.2024 - 14:54

31 Mart yerel seçimlere 1.5 ay kala siyasi partiler de belediye başkan adaylarını açıklama devam ederken, CHP’nin İstanbul’daki ilçe belediye başkan adayları merakla bekleniyor. Partiden yapılan açıklamaya göre, parti yarın saat 09.30’da aday adayları kamuoyuna açıklanacak.

İŞTE SİYASİ KULİSLERDE İSMİ GEÇEN O İSİMLER

Siyasi kulislerde dolaşan söylentilere göre, Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart yerel seçimleri için Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olarak Orhan Çerkez’i, Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak Aykut Erdoğdu’yu gösterecek.

TEPKİ GELDİ, ADAYLIK BÖLGESİ Mİ DEĞİŞTİ?

Türkiye’nin bazı bölgelerinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından belediye başkan adayı olarak gösterilen isimlere tepkiler yükselirken, bu seçim bölgelerinden biri de Çekmeköy olmuştu. İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve 5 belediye başkan aday adayı düzenledikleri basın açıklamasıyla, Çekmeköy Belediye başkan adaylığı için ilçe dışından atanacak bir isme karşı çıkmışlardı. O ismin ise adı Ümraniye Belediyesi için geçen Aykut Erdoğdu olduğu öne sürülüyordu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.