Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP Çekmeköy’de ‘aday’ itirazı! ‘Başkan adayımızın bu ilçeden olması için...’

Yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Belediye başkan aday adayı henüz netleşmemişken, genel merkezin dışarıdan bir adayı göstereceğine ilişkin iddialara tepkiler dinmiyor. İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve aday adayları konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

  • İstanbul Gündemi
  • 12.02.2024 - 12:37
  • Güncelleme: 12.02.2024 - 13:22

İlçe başkanlığında gerçekleştirilen basına açıklamasına; Çekmeköy Belediye Bakan Aday Adayları Seyfettin Yıldırım, Orhan Çerkez, İlhan Bayram, Av. Özgür Kip ve Düzgün Çorum, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve partililer katıldı.

MELDA TANİŞMAN TUTAN: “ADAYIMIZIN BU İLÇEDEN OLMASI İÇİN MÜCADELEMİ SONUNA KADAR VERECEĞİM”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Çok kıymetli büyüklerimden çok kıymetli destekler aldım. Gündemi olan bir toplantı yaptık. Hepiniz konuya hakimsiniz. birbirinden çok değerli belediye başkan aday adaylarımızdan ‘biriniz aday çıkarsanız ve hiçbir problem olmadan yola devam edebilirsek ya tamam ya devam diyeceğim’ sözünü aldım. Sağ olsunlar hepsi de inisiyatifi bana verdi. Hepsine teşekkür ediyorum. Bgün bir isimle oraya gidip onurla yürüttüğüm ilçe başkanlığımı o toplantı neticesinde bir karara bağlayacağım. Kazananın Çekmeköy olmasını istiyorum. Çekmeköy belediye başkan adayımızın bu ilçeden olması için mücadelemi sonuna kadar vereceğim” dedi.

ÖZGÜR KİP: “İSMİ GEÇEN ŞAHSIN ADAYLIĞI...”

Belediye Başkan A. Adayı Özgür Kip, “İsmi geçen şahsın adaylığı ve partimizin konumu üzerine belediye başkan aday adaylarımızı arayarak ilçe başkanlığında toplantı yapma gereği duyduğumu ifade ettim. Bir aday arkadaşımız katılmayacağını, iki arkadaşımızın da mazereti olduğunu belirtti” şeklinde konuştu.

SEYFETTİN YILDIRIM: “KİM SEÇİLİRSE SEÇİLSİN DESTEK OLACAĞIM”

Belediye Başkan A. Adayı Seyfettin Yıldırım, “İnanıyorum ki 8 arkadaşımız yönetme yeteneğini kendisinde görmemiş olsaydı zaten aday adayı olmazlardı. Dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Belediye başkan adayı mutlaka Çekmeköy’den olacak ve belirlenen aday partimizin bayrağımı belediyeye dikecektir. Bir tezgahla karşı karşıyayız. Bu oyun siz değerli örgütümüz, yönetimimiz, ilçe başkanımız ve belediye başkan aday adaylarımızla bozulacaktır. Bu konuda hiç tereddüdüm yok. Halk doğrunun yanındadır. 8 adaydan biri seçilmesi halinde kim seçilirse seçilsin destek olacağım” diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.