Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Gelecek Partili Selim Temurci favori adayını açıkladı! ‘Önde olduğunu düşünüyorum’

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Temurci, İBB başkanlığı için favori gördüğü adayı da açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.02.2024 - 11:54
  • Güncelleme: 11.02.2024 - 11:57

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, tv100'de canlı yayınlanan Farklı Açılar programında Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

“MURAT BEYİN ÖNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Kendisine yöneltilen "Size göre Murat Kurum’un şansı mı daha yüksek Ekrem İmamoğlu’nun mu?" sorusuna yanıt veren Temurci, "Murat Beyin önde olduğunu düşünüyorum. Daha ne söyleyeyim" dedi.

“BELEDİYE BAŞKANININ PERFORMANSINI İSTANBULLULAR DEĞERLENDİRECEK”

Gelecek Partisi'nin AK Parti ile ittifak kuracağı iddialarına da açıklık getiren Temurci, “Gelecek Partisi, Türkiye’de her siyasi parti ile görüşüyor. Gelecek Partisi’nin yönetimi İstanbul, Ankara, İzmir, Konya konusunda siyasi partilerle görüşüyor. 20 Şubat’a kadar karar verecekler. Önümüzdeki süreçte mevcut belediye başkanının performansını İstanbullular değerlendirecek. Murat Kurum’unda performansını değerlendirecekler. Açık ifade edeyim. Ben İstanbul’un siyasi kavgaların merkezi olmasını istemiyorum. Siyasi kariyer için İstanbul çok önemli bir ildir. İstanbul’a hizmetkar olmadan daha büyük hedefler peşinde koşarsanız İstanbul sizi bir yere taşımaz” ifadelerini kullandı.

“KADİR TOPBAŞ TARZI YAKLAŞIMIN İSTANBUL'UN SORUNLARINA...”

Temurci, "Ben Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın İstanbul’un sorunlarına daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bu konuda Murat Kurum’un daha önde olduğunu söylüyorum." şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.