Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Melda Tanişman Tutan’dan Ahmet Poyraz’a ‘hizmet’ yanıtı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’dan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili ‘Çekmeköy’e çivi çakmadı’ sözlerine videolu yanıt geldi.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.02.2024 - 19:16
  • Güncelleme: 11.02.2024 - 19:20

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça siyasetin de nabzı yükseliyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili ‘Çekmeköy’e çivi çakmadı’ sözlerine Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’dan cevap geldi. Tutan, sosyal medya hesabından İBB’nin Çekmeköy’deki projelerini anlattı.

MELDA TANİŞMAN TUTAN’IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

“Yakın bir zamanda bölgemizdeki basın emekçileriyle bir araya gelen mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan Sayın Ahmet Poyraz’ın basın emekçilerine vermiş olduğu aslı olmayan bilgiler karşısında hem kendisini hem de siz kıymetli Çekmeköylüleri bilgilendirmek amacıyla karşınızdayım. Yapmış olduğu toplantıda Sayın Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyemizin Çekmeköy’ümüze bir çivi dahi çakmadığını iddia etmiştir. Bunun sonucunda da yapılan bir toplantıda Ekrem Beye teşekkür edemediğini bildirmiştir.”

YAPILANLARI ANLATTI

“Sayın Poyraz’ın basın emekçilerine verdiği demeçte, ‘Hamidiye Mahallesi’nde kreş için yer istediler şuan orası ne oldu?’ sorusuna cevap vermek için Hamidiye Mahallemizde bulunan Büyükşehrimizin kreş inşaatını ziyaret ettik. En kısa sürede çocuklarımızın içerisinde güvenle yer alacağı kreşimiz İBB Başkanımızın yine Çekmeköy’e sunduğu hizmetler arasında yer alacak. Mehmet Akif Mahallemizdeki itfaiye istasyonu Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB’nin Çekmeköy’e kazandıracağı çok önemli projelerden bir tanesi. Kısa bir zaman içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. ‘Daha yeşil bir İstanbul’ ilkesiyle yola çıkan Sayın Ekrem İmamoğlu başkanımızın yönetimindeki İBB’nin Çekmeköy’ümüze kazandırdığı bir yeşil proje daha... Serindere Yaşam Vadisi... Anadolu Yakası’nın ilk kent ormanı olan Rahmi Demir Kent Ormanı... Sayın Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında İBB’nin Çekmeköy’ümüze kazandırdığı önemli projelerden bir tanesi. İçerisinde yer alan seyir kulesinin ilçe belediyemizdeyken uzun bir süre neler çektiğini hatırlatmama gerek yok. İBB Kadın Çekmeköy... Burası da Sayın Ekrem İmamoğlu başkanlığında İBB’nin Çekmeköylü kadınlarımıza sunduğu önemli projelerden bir tanesi. Çekmeköy’ün en önemli sorunlarından bir tanesi olan trafik sorunumuza da Sayın Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB, Taşdelen Yenidoğan kavşağıyla birlikte büyük bir çözüm getiriyor.”

“TEKRAR NASIL ADAY OLABİLDİNİZ?”

“Sevgi dilini benimseyerek yola çıktığımız siyaset anlayışında bu durumda Ahmet Poyraz’dan önce Çekmeköy halkından bir özür sonrasında da Sayı Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na bir teşekkür ediyoruz. Bir de açıklama bekliyoruz. 26 vaadinden beşini gerçekleştirmiş yüzde 19’luk başarıya sahip bir belediye başkanı olarak tekrar nasıl aday olabildiniz?”

POYRAZ’IN İMAMOĞLU İLE İLGİLİ ATTIĞI TWEET:

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.