Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB Başkan Adayı Birol Aydın’dan ‘ahlak ve maneviyat’ vurgusu!

TV5 kanalında yayınlanan Panorama programına konuk olan Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, “Ahlak ve maneviyat” vurgusu yaptı.

  • İstanbul Gündemi
  • 12.02.2024 - 14:07
  • Güncelleme: 12.02.2024 - 14:09

Katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Birol Aydın, “bir anlayış değişikliğine toptan gitmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

BİROL AYDIN’IN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:

“Dünden bugüne İstanbul’a hizmet edilmedi diyemeyiz. Hem rahmetli Kadir Topbaş döneminde hem Sayın İmamoğlu döneminde şüphesiz hizmetler yapıldı. Ama bunca hizmete rağmen değil mi ki; çilemiz bu, deprem kaygımız bu, geçinemeyen insanlarımızın, sokaklarımızda adeta bir kısım çetelerin artışı, güvenlik sıkıntısı, beyaz yakalıların derdi, çalışanların, çalışmayanların, işsizlerin, sosyal yardım bekleyen 100 bini aşkın insanların varlığı, bütün bunlar var. Yani bunca hizmet yapılıyor; ama dertler bir türlü azalmıyor, birikiyor. Demek ki burada biraz önce ifade ettim, bir anlayış değişikliğine toptan gitmemiz gerekiyor.”

“SAVURGANLIĞIN BÜTÜNÜYLE ORTADAN KALKTIĞI...”

“Biz buna Milli Görün anlayışı diyoruz. Merkezinde ne var? Önce ahlak ve maneviyat... Her şeyin ön şartı; önce ahlak ve maneviyat... Merkeze bunu alırsanız bu ilke sizi dipdiri tutar. Omurgalı tutar. Diğer bütün sorunlara ilişkin olarak kararlı yol alma, bir irade ortaya koyma ve onları da düzgün yapma yolunuzu açar bu ilke. Sona adalet, üretim, adil bölüşüm gelir. Savurganlığın bütünüyle ortadan kalktığı, kamu imkanlarının en verimli şekilde kullanıldığı, yapılan iş ve eylemlerin bütününün şeffaf ve denetime tabi olacak şekilde yapılması.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.