Dolar 32,2652
%0.07
Euro 34,7417
%0.19
Altın 2.405,240
%0.5
Bist-100 10.248,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muslera için flaş iddia! Fenerbahçe derbisinde...

Muslera için flaş iddia! Fenerbahçe derbisinde...

Ligde şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, ikincilik mücadelesi veren Fenerbahçe ile Pazar günü karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin karşısında şampiyon unvanıyla çıkacak Galatasaray'da Muslera ile ilgili flaş bir karar alındığı iddia edildi.

  • İstanbul Gündemi
  • 01.06.2023 - 10:56

Galatasaray hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçının ardından kupasına kavuşuyor. Ankaragücü'nü mağlup ederek sezonu şampiyon tamamlayan sarı-kırmızılılarda Fenerbahçe maçının son düdüğüyle birlikte kutlamalar başlayacak.

FENERBAHÇE TARAFTARI TEPKİ GÖSTERDİ

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray, hafta sonu Fenerbahçe derbisinde penaltı kazanırsa, büyük ihtimalle penaltıyı Muslera kullanacak. Bu haberin ortaya çıkmasının ardından Fenerbahçe taraftarı tepki göstermeye başladı.

MANİSASPOR'A ATMIŞTI

2012 yılında Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son maçı, ligden düşmesi daha önce kesinleşen Manisaspor ile lider Galatasaray arasında oynanmıştı. Galatasaray, 10 kişi kalan rakibini rahat bir futbolla 4-0 mağlup etmişti. Maçta 83. dakika penaltı kazanan Galatasaray'da topun başına Muslera geçmiş ve topu ağlara göndermişti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.