Dolar 32,2109
%0.03
Euro 35,0811
%0.21
Altın 2.523,530
%0.91
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süper Lig’de nefesler tutuldu! Türkiye ekrana kilitlenecek!

Süper Lig’de nefesler tutuldu! Türkiye ekrana kilitlenecek!

Süper Lig’in sonuna yaklaşırken şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Şampiyonluğa en yakın takım olan Galatasaray, bu akşam konuk olacağı Ankaragücü’nü mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 30.05.2023 - 14:18

Sarı kırmızılılar, MKE Ankaragücü deplasmanında kazanarak şampiyonluğunu garantilemeyi hedefliyor. Peki, MKE Ankaragücü - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

SAAT 20.00’DA NEFESLER TUTULACAK

Eryaman Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY’A GALİBİYET YETİYOR

Süper Lig'de haftaya 79 puanla lider giren sarı-kırmızılı takım maçtan galibiyetle ayrılması halinde, diğer müsabakaların sonuçlarına bakılmadan, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray, MKE Ankaragücü maçında puan yitirmesi durumunda ise 5 puan önünde bulunduğu ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin sahasında Fraport TAV Antalyaspor'a puan kaybetmesini bekleyecek.

ŞAMPİYONLUK DERBİYE DE KALABİLİR

Sarı-kırmızılıların puan kaybı yaşaması, Fenerbahçe'nin ise kazanması durumunda ise şampiyonluk kupası, 4 Haziran'da Nef Stadı'nda yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sahibi bulacak.

SON 3 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, bu maçlarda Medipol Başakşehir, İstanbulspor ve Demir Grup Sivasspor'u yendi.

ZANİOLO CEZALI, 6 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı olan Nicolo Zaniolo, MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca maç öncesinde 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Galatasaraylı futbolcular Mauro Icardi, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira, Milot Rashica ve Fredrik Midtsjö, yarın kart görmeleri durumunda ligin 37. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

İDDİASINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Süper Lig'in yeni hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Antalyaspor'u konuk edecek. 30 Mayıs Salı günü saat 20.00'da oynanacak mücadele, Bein Sports 2 kanalından canlı izlenebilecek. Fenerbahçe-Antalyaspor maçı, ev sahibi ekibin şampiyonluk yarışında en önemli mücadelesi olacak. Bu maçtan galibiyet alması halinde Ankaragücü maçından gelecek olan habere odaklanacak olan Fenerbahçe, şampiyonluk şansını sürdürebilecek.

RAKİBİNİN PUAN KAYBINI BEKLEYECEK

Son 2 maça Galatasaray'ın 5 puan gerisinde giren Fenerbahçe, şampiyonluk umudunu devam ettirmek için hem Antalyaspor'u yenmek zorunda hem de sarı-kırmızılıların Ankara'da puan kaybetmesini bekleyecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.