Dolar 32,2450
%0.01
Euro 34,7852
%0.32
Altın 2.417,780
%1.02
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mauro Icardi’den Ümit Özat’a flaş çağrı! ‘Seni sarı-kırmızılı...’

Mauro Icardi’den Ümit Özat’a flaş çağrı! ‘Seni sarı-kırmızılı...’

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, kendisi hakkında “20 gol atarsa saçımı sarı kırmızıya boyayacağım” iddiasında bulunan eski Fenerbahçeli Ümit Özat’a sosyal medyadan çağrıda bulundu.

  • İstanbul Gündemi
  • 31.05.2023 - 17:41

Sarı kırmızılı ekibin Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşmasında en kilit isimlerden biri olan Icardi, Galatasaray formasıyla ligde 21 gol atarken, 7 de asist yaptı.

KISA SÜRE İÇİNDE BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Instagram hesabından Ümit Özat’ın sarı kırmızı boyalı halini paylaşan Icardi, Ümit Özat'a seslendi ve "Ümit, sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı-kırmızılı saçla görmeyi bekliyoruz" paylaşımı yaptı. Icardi'nin bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

“BÜYÜK FUTBOLCUSUN AMA EN BÜYÜK DEĞİLSİN”

Icardi'nin çağrısına cevap veren Ümit Özat, "Icardi, öncelikle seni ve şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum. Hocana ve camiana sorabilirsin, 2001-2007 arasındaki, Ümit Özat'ın kaptanlığındaki Fenerbahçe'ye denk gelseydin ne bu şampiyonluğu yaşardın ne de böyle rahatça gol kralı olurdun. Maalesef benim oynamadığım döneme denk geldin. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin" dedi.

ÜMİT ÖZAT NE DEMİŞTİ?

 Arjantinli golcünün, sarı-kırmızılı takıma transfer olduğu dönemde Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, "Icardi, 20 gol atarsa saçımı sarı-kırmızıya boyarım" açıklaması yapmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.