Dolar 32,2324
%-0.03
Euro 34,6555
%-0.06
Altın 2.396,640
%0.14
Bist-100 10.257,00
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süper Lig’de yeni heyecan yaşanıyor! Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Süper Lig’de yeni heyecan yaşanıyor! Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğa ulaşmasının ardından gözler ikinciliğe çevrildi. Lige şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe ve Beşiktaş, ikincilik için yarışıyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 31.05.2023 - 14:57

Sahasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe için aldığı galibiyet şampiyonluk iddiasını sürdürmeye yetmemişti. Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü’nü 4-1 yenerek şampiyonluk ipini göğüslemişti.

İKİNCİ KİM OLACAK?

Ligin son haftasındaki Hatayspor maçında hükmen galibiyet alacak olan Fenerbahçe bu sezon ligdeki son karşılaşmasına 4 Haziran Pazar günü Galatasaray deplasmanında çıkacak. Fenerbahçe, en azından 1 puan alarak 3 puan önünde  bulunduğu Beşiktaş’a ikincilik koltuğunu kaptırmak istemiyor.

SİYAH BEYAZLILAR ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Sezona Valérien Ismaël ile başlayan ve istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, her ne kadar Şenol Güneş ile büyük bir çıkış yakalasa da alınan galibiyetler şampiyonluk için yeterli olmadı. Siyah beyazlılar da hem çıkışını sürdürmek hem de ligi en iyi yerde bitirmek için oynayacağı Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarını kazanmak istiyor.

BEŞİKTAŞLILARDAN TFF’YE TEPKİ!

Fenerbahçe ile ikincilik yarış veren Beşiktaş’ta taraftarlar fikstürden dolayı TFF’ye tepki gösteriyor. Siyah beyazlılar, oynayacakları Kasımpaşa maçının Galatasaray’ın sahasında Fenerbahçe’yi konuk edeceği 4 Haziran Pazar günü oynanmasını talep ediyor. İddiası olan takımların maçlarını son haftalarda aynı gün ve saatte oynadıklarına dikkat çeken taraftarlar, TFF’ye çağrıda bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.