Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Barbie stili nedir?

Barbie stili nedir?

Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı "Barbie" filmiyle birlikte yeniden gündeme gelen "Barbiecore" trendi moda dünyasında pembe fırtınası estiriyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 13.08.2023 - 15:53

Ofiste, sosyal aktivitelerde hatta ev giyim tarzında bile güçlü bir hakimiyet kuran pembeye siz de gardırobunuzda yer açmaya hazır mısınız? Peki Barbiecore trendi nedir? Barbie giyim tarzı nedir?

BARBİE KIZININ OLMAZSA OLMAZI: PEMBE!

Barbie denildiği zaman akla ilk gelen renk elbette "pembe" olacaktır. Toz pembenin duruluğundan, fuşyanın canlı etkisine kadar zengin bir ton geçişine sahip olan pembeyi stilinize yansıtmak isterseniz ilk olarak Trendyolmilla markasının fuşya tonlarındaki tek omuz, püskül detaylı elbisesini satın alarak işe başlayabilirsiniz. Ardından Aldo markasının Barbie özel koleksiyonunda yer alan 'Barbie' taş işlemeli topuklu ayakkabılarına şans verebilirsiniz. Çanta olarak ise pembenin en özel tonlarından birini sergileyen Parigi markasının çantasını kullanabilirsiniz. Saçlarınızı bukleli bir şekilde kullanabilir ve Oxxo markasına ait kalp şeklindeki ikili tokaları tercih edebilirsiniz. Aksesuarlarda altın tonlarını yansıtan Guess markasının bilekliği ve Zara markasının Barbie özel koleksiyonunda yer alan 'Barbie' yazılı küpeleri harika bir seçim olacaktır. Revolution markasının 'Love' isimli parfümüyle son dokunuşu yapabilirsiniz.

BARBİE ETKİSİNİ KONFORLA BİRLEŞTİRİN!

Barbie görünümü demek yalnızca topuklu ayakkabılar ve elbiselerden ibaret değil. Sportif bir Barbie kızı olmak isterseniz Trendyolmilla markasının pembe A-line eteği ve LC Waıkıkı markasının toz pembe 'Barbie' baskılı tişörtünü bir araya getirerek enfes bir stilin ilk adımı atabilirsiniz. Ardından Aldo markasının Barbie özel koleksiyonunda yer alan 'Barbie' taş işlemeli beyaz ve pembe detaylı spor ayakkabılarını görünümünüze dahil edebilirsiniz. Ancak bu ayakkabıları Pull&Bear markasına ait pembe şeritli beyaz çoraplarıyla bir araya getirmeyi ihmal etmeyin. Çanta olarak ise Shule markasının pembe detaylı kanvas, baget çantasını kullanabilirsiniz. Son olarak Toz Vintage markasına ait pembe retro güneş gözlükleri ve Twist markasına ait ikili kolye setiyle hazırsınız demektir!

IŞIL IŞIL PARILDAMAYA HAZIR MISINIZ?

Barbie bebeklerinize göz atarsanız ışıl ışıl parlayan kıyafetlerle göz kamaştırdıklarını görebilirsiniz. Siz de ışıl ışıl bir Barbie kızı olmak isterseniz Gızıa markasına ait pembe yüksek bel pantolon ile Stradivarius markasına ait sırtı çapraz pullu bluzu bir araya getirebilirsiniz. Ayakkabılarda ise Barbie etkisini vurgulamak için Zara markasının Barbie özel koleksiyonunda yer alan "B" harfli pembe topuklu terliklere yer verebilirsiniz. Cesur çizgilerle görünümünüzü güçlendirmek için Derimod markasına ait gümüş taşlı el çantasını kullanabilir; son dönemlerde trend olan Decathlon markasına ait bisikletçi gözlükleriyle imza stilinizi oluşturabilirsiniz. Sıra geldi aksesuarlara! Gümüş ve taş detayların ön plana çıktığı aksesuar seçimlerinizde ilk tercihiniz Atelier Duygu markasına ati Lena isimli su yolu küpeler ve Ervalina markasına ait 6'lı gümüş renk yüzük seti olmalı. Ardından saçlarınıza Stradivarius markasına ait pembe metalik renkteki tokasıyla şekil verebilir ve Flormar markasına ait pembe renkli ışıltılı farla göz kamaştıran bir Barbie makyajı yapabilirsiniz.

EVDE DE BARBİE OLABİLİRSİNİZ!

Yalnızca dışarıda değil evde de göz kamaştıran bir Barbie kızı olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz demektir! Bunun için hem rahat hem de tasarımıyla dikkat çeken Gofeel markasının siyah üzerine Barbie baskılı eşofman takımını satın alarak işe başlayabilirsiniz. Ardından Koton markasının fuşya rengindeki soket çorapları ve Penti markasının Bomb isimli pembe renkli terlikleriyle rahatlığınızı pekiştirebilirsiniz. Bir Barbie kızının ne kadar bakımlı olduğunu bilmeyen yoktur. Bunun için Garnier markasına ait nem bombası isimli yüz maskesini yapıp, Miniso markasının Barbie baskılı lip balmıyla dudaklarınızı nemlendirebilirsiniz. Uyurken dahi Barbie tarzınızdan ödün vermek istemiyorsanız Fruugo markasının pembe renkli uyku bandını tercih edebilirsiniz.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.