Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beachcore trendi nedir?

Beachcore trendi nedir?

Son dönemlerin parlayan yıldızı haline gelen Beachcore trendi ise plaj esintilerini şehir yaşantısına uyarlamayı vaat eediyor. Peki, Beachcore trendi nedir? İşte tüm detaylar...

  • İstanbul Gündemi
  • 06.07.2023 - 13:49

Yaz sezonunun ortalarına geldiğimiz şu günlerde yeni yeni mikro trendler moda dünyasında yankı uyandırmaya devam ediyor.

CIVIL CIVIL BİR ETKİ OLUŞTURABİLİRSİNİZ

Tatil valizi hazırlarken plaj ve beachlerde giyebileceğimiz uçuş uçuş elbiseler ve ikili takımlara yer veriyoruz. Peki ya bu plaj ruhunu şehir hayatına yansıtırsak nasıl olur? İşte Beachcore trendi tam da bu noktada bu fırsatı sunuyor. Kroşe örgü büstiyerlerden hasır çantalara, pareo görünümlü eteklerden tropikal desenlere kadar yaz enerjisini günlük yaşamın içine adapte etmeyi hedefleyen bu stille şehrin sokaklarında cıvıl cıvıl bir etki oluşturabilirsiniz.

BEACHCORE TREND GİYİM NASIL YAPILIR?

Doğal ve minimalist bir bakış açısını yansıtan Beachcore trendini kendi stilinize yansıtmak isterseniz beyaz, ekru, krem ve bej tonlarındaki oversize elbiseleri hasır parçalarla bir araya getirebilirsiniz. Konforlu ve rahat hissettiren bu giyim tarzıyla yaz sıcaklarının etkisini de en hafife indirebilirsiniz. Ayrıca hasır şapkalar, çantaların yanı sıra örgü detayları da bu tarz elbiselerle kombinleyebilirsiniz. Elbise yerine pantolon ve bluz ikilisini tercih ediyorsanız keten takımları rahatlıkla kullanabilirsiniz. İnce ipli sandaletler ya da terliklerin dikkat çektiği bu tarz plaj stilini şehre taşımanın anahtarı olabilir. Beachcore trendinin olmazsa olmazı deniz temasına da mutlaka stilinizde yer vermelisiniz. Deniz kabuğu ve deniz yıldızı gibi figürlerin yer aldığı parçalarla görünümünüzü zenginleştirebilirsiniz.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.