Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tomato Girl akımı nedir?

Tomato Girl akımı nedir?

Akdeniz sahillerinden ilham alan Tomato Girl, yeni bir moda akımı olarak sosyal medyayı kasıp kavuruyor. Peki Tomato Girl akımı nedir? Tomato Girl görünümü nasıl oluşturulur? İşte tüm bu soruların yanıtı...

  • İstanbul Gündemi
  • 15.07.2023 - 17:43

Minimal ve doğal bir görünümü esas alan bu stilde her an huzurlu, sakin ve dingin bir ruh halini görünümünüze yansıtabilirsiniz.

TOMATO GİRL TRENDİNİ KOLAYLIKLA YAKALAYABİLİRSİNİZ

Güneş ve tuzlu suların öptüğü saçların dalgalı ve bukleli bir hal aldığı Tomato Girl trendinde, basit denilebilecek parçalarla etkili bir görünüm oluşturmak asıl hedeftir. Saatlerce, hatta günlerce çaba ve zaman gerektiren mikro trend örneklerinin aksine çok fazla düşünmeden şıklığı vadeden bu trend, fütüristik görünümleri reddeder. Yeni bir parça almadan gardırobunuzdaki kıyafetlerle Tomato Girl trendini kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

KIRMIZI, YEŞİL, TURUNCU VE SARI PÖTİKARE DETAYLARA YER VEREBİLİRSİNİZ

Başta domates kırmızı olmak üzere bu trendin ana renklerini beyaz, soluk sarı, bej, avcı yeşili ya da yağ yeşili, toprak tonları oluşturmaktadır. Siyah ya da gri tonları bu stil için uygun değildir. Desen olarak ise elbette pötikareler Tomato Girl'ün olmazsa olmazı diyebiliriz. İster elbiselerde ister aksesuarlarda kırmızı, yeşil, turuncu ve sarı pötikare detaylara yer verebilirsiniz.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.