Dolar 32,2061
%0.01
Euro 35,0260
%0.05
Altın 2.531,890
%1.25
Bist-100 10.712,00
%0.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
YRP lideri Fatih Erbakan’dan AK Parti’ye ‘şartlı’ destek! ‘İstanbul adayımızı çekmeye hazırız ama...’

YRP lideri Fatih Erbakan’dan AK Parti’ye ‘şartlı’ destek! ‘İstanbul adayımızı çekmeye hazırız ama...’

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul seçimlerinde Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum’u destekleme için şartlarını açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.03.2024 - 15:57

AK Parti’ye çağrıda bulunan YRP lideri Fatih Erbakan, hiçbir partiye kazandırmak ya da kaybettirmek için seçime girmediklerini ifade etti.

“KİMSEYE KAZANDIRALIM VEYA KAYDETTİRELİM DİYE SEÇİME GİRMİYORUZ”

Partisinin Hatay’ın Antakya ilçesindeki mitinginde konuşan Erbakan, “Yeniden Refah, neden İstanbul’da CHP’ye kazandırıyor? Biz bunlara defalarca anlattık. Milli Görüş olarak milletin derdine derman olalım, maddi ve manevi kalkınmayı gerçekleştirelim, belediyelerde ahlaklı belediyecilik dönemini başlatalım, milletin kurtuluşuna vesile olalım. Heykelci, rantçı belediyecilikten milletimizi kurtaralım, Milli Görüş belediyeciliği ile Türkiye’yi yeniden ahlaklı belediyecilikle tanıştıralım diye seçimlere giriyoruz. Kimseye kazandıralım veya kaydettirelim diye girmez” dedi.

İŞTE O 3 ŞART...

İBB adayını çekmek için şartlarını açıklayan Erbakan, “Bütün bunlara rağmen Hatay’dan sesleniyoruz. Ey troller, bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail’le ticareti sonlandırdığını ilan etsin, İsrail’e ihracatı kestiğini ilan etsin, Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ilan etsin ve emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkardığını ilan etsin, biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız. Alın bakalım, size hodri meydan. Şimdi bu adımları atın, hiçbir beklentimiz olmadan adayımızı çekmeye hazırız ama maalesef böyle bir adım atacağınızla ilgili de hiçbir ümidimiz yok” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.