Dolar 32,2061
%0.01
Euro 35,0260
%0.05
Altın 2.531,890
%1.25
Bist-100 10.712,00
%0.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’dan Ümraniye’de ses getiren eğitim projeleri!

Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’dan Ümraniye’de ses getiren eğitim projeleri!

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’nun çocuklar ve gençlerin daha iyi şartlarda eğitim almaları için açıkladığı projeler Ümraniye kamuoyunda büyük ses getirdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 28.03.2024 - 19:59
  • Güncelleme: 28.03.2024 - 20:01

Eğitim sistemine en son teknolojiler entegre edilerek geçlerin geleceğe ve mesleklerine en iyi şekilde hazırlanmaları sağlanacak.

EĞİTİM VURGUSU

Belediye kaynaklarından eğitime pay ayıracaklarını söyleyen Erdoğdu, “Ümraniye’deki okulların bütçesi maalesef yok. Okullarımızın temizliği ne kadar yeterli? Biz bu sorunu belediye olarak çözeceğiz. İlçemizdeki bazı sınıflarda 50 öğrenci aynı anda eğitim görüyor. Neden? Çünkü okul sayısı yetersiz. Bu eğitim sisteminde öğrenci perişan olur. Hem özel okulların açılmasını teşvik etmek zorundayız hem de okullar için yer yapmak zorundayız. Okullara temiz suyu getireceğiz. Çocukların içtiği su geçmişe göre daha temiz ama arıtma sistemini mutlaka kurmak zorundayız. Hiçbir öğrenci okuldan aç çıkmayacak. Tüm yoksul bölgelerde yoksul öğrenciler için gıda desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

İŞTE O PROJELER...

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği lansman toplantısında kamuoyunda büyük ses getirdiği projeleri bir bir açıklayan Aykut Erdoğdu’nun vaatleri arasında yer alan eğitim projeleri dikkat çekti. Projeler arasında; Dijital Sınıf, Teknoloji Eğitim Merkezi, Sınavlara Hazırlık Kampları, TRAFO: Sosyal Girişim ve İnovasyon Merkezi, İdealist Kent Kültür, Spor, Eğitim ve Yaşam Merkezi, Esenkent Teknopark ve Girişimcilik Merkezi yer alıyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.