Dolar 32,2329
%0.1
Euro 35,0746
%0.19
Altın 2.526,670
%1.04
Bist-100 10.741,00
%0.92

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İBB Başkan Adayı Birol Aydın’dan çok sert sözler! ‘Bu beton kafalarla, bu rant kafasıyla...’

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda dikkat çeken ifadeler kullandı. İktidarı sert sözlerle eleştiren Aydın, “İstanbul’un hiçbir sorununu çözemediler, bu beton kafalarla, bu rant kafasıyla çözmeleri de mümkün değil” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 28.03.2024 - 11:30

İktidara yüklenen Saadet Partili Birol Aydın, “İstanbul’a baktıklarında seni değil, rant fırsatlarını görüyorlar” şeklinde konuştu.

BİROL AYDIN: “İSTANBUL’UN HİÇBİR SORUNUNU ÇÖZEMEDİLER”

“Kıymetli İstanbullular, size yalan söylüyorlar. Gözünüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. İstanbul’a ihanet edenler, sorumlular onlar değilmiş gibi, kurtarıcı rolüne soyunmuşlar, yalan söylüyorlar. ‘Şu kadar yüz bin konut yapacağız, büyük, en büyük, mega projeler yapacağız’ diyerek, gözünüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. İstanbul’a baktıklarında cebinde 30 lirası olmadığı için beslenme saatini geçiren senin çocuğunu değil, 30 milyar rant oluşturacak imar değişikliklerini görüyorlar. İstanbul’a baktıklarında her gece deprem korkusuyla yatağa giren anne-babaları değil, betonlaştırıp 170 milyon liraya daire satabilecekleri senin arazilerini görüyorlar. İstanbul’a baktıklarında her yıl ömründen bir ayı trafik canavarına kurban veren seni değil, o canavarı daha da büyütme pahasına yapacakları rant projelerini görüyorlar. İstanbul’a baktıklarında seni değil, rant fırsatlarını görüyorlar. O yüzden İstanbul’un hiçbir sorununu çözemediler, bu beton kafalarla, bu rant kafasıyla çözmeleri de mümkün değil.”

“SANA VE AİLENE AİT KAMU ARAZİLERİNİ BİR AVUÇ ZADEGANA PEŞKEŞ ÇEKTİLER"

“2004 yılından bugüne yapılanlar ortada. Senin ve geçmişlerinin helal vergileriyle, millete hizmet için oluşturulan, sana ve ailene ait kamu arazilerini bir avuç zadegana peşkeş çektiler. Bu seçimde bunlara fırsat verirsen kalan İstanbul’u da, Kanal İstanbul adıyla peşkeş çekecekler. Ben Birol Aydın! Sizi 55 yıldır hiç yanıltmamış Milli Görüş hareketinin, Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyım. Belediye hizmetlerini yapmanın yanında, İstanbullunun ve İstanbul’un haklarını savunmak için buradayım. Seni ve geleceğini ranttan gözü dönmüş, bu yağmacılara karşı savunabilmem için 31 Mart’ta oyunu Saadet Partisi’ne ver. Beni İstanbul’un şehremini olarak görevlendir.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.