Dolar 32,2321
%0.09
Euro 35,0250
%0.05
Altın 2.503,570
%0.11
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
WhatsApp'tan kullanıcıları için yeni özellik!

WhatsApp'tan kullanıcıları için yeni özellik!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. WhatsApp'ın sesli mesaj gönderenlere yönelik çarpıcı bir özellik daha sunmayı planladığı belirtildi.

  • İstanbul Gündemi
  • 20.10.2023 - 12:20

Rakibi Telegram gibi yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdüren WhatsApp ile ilgili son olarak, yeni bir özellik üzerinde daha çalıştığına dair bir iddia geldi.

SESLİ MESAJLAR İÇİN 'BİR KEZ GÖRÜNTÜLE'

Bildiğiniz üzere WhatsApp kullanıcıları şu anda uygulamadaki kişileriyle fotoğraf ve video paylaşırken 'bir kez görüntüle' seçeneğini seçebiliyorlar. WABetaInfo tarafından yayınlanan bir rapora göre, aynı özellik şimdi sesli mesajları da kapsayacak şekilde genişletilecek. Bu adımla birlikte artık sesli mesajlar da gönderici tarafından istenildiğinde bir kez görüntülenebilecek. Böylece sesli mesaj, gönderdiğiniz kişi veya kişiler tarafından dinlenildikten sonra tekrar oynatılamayacak, kaydedilemeyecek ya da paylaşılamayacak, adeta kaybolacak. Bu özelliğin Google Play Store'dan Android için WhatsApp beta ve TestFlight uygulamasından iOS için WhatsApp beta'nın en son sürümlerini yükleyen bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabildiği aktarıldı. Önümüzdeki günlerde de daha fazla kullanıcıya sunulması bekleniyor. Tüm WhatsApp kullanıcılarına ne zaman sunulacağı ise bilinmiyor.

WHATSAPP'TA BİRDEN FAZLA HESAP KULLANMA ÖZELLİĞİ

Şirket, resmi blogu üzerinden dün paylaştığı yazısında ise iki ayrı WhatsApp hesabına aynı anda giriş yapma olanağını kullanıma sunduğunu duyurmuştu. WhatsApp duyurusunda, "Bu özellik sayesinde artık her seferinde çıkış yapmanıza, iki telefon taşımanıza veya yanlış yerden mesajlaşma konusunda endişelenmenize gerek yok." ifadelerini kullanmıştı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.