Dolar 32,2321
%0.09
Euro 35,0250
%0.05
Altın 2.503,570
%0.11
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaspersky’den 'jargonsuz' siber güvenlik eğitimi

Kaspersky’den 'jargonsuz' siber güvenlik eğitimi

Kaspersky, günümüzün dijital işletmeleri ve girişimcileri için çok önemli olan yeni Yöneticiler için Siber Güvenlik Online Eğitiminin lansmanını gerçekleştirdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 13.10.2023 - 12:16

Siber güvenlik eğitimi; risk yönetimi, krizlere müdahale ve güvenlik olayları sırasında etkili ve bilinçli kararlar vermek isteyen liderleri desteklemeye yardımcı oluyor.

KURUMU YIKIMA UĞRATABİLİYOR

Kurum içinde daha güçlü bir güvenlik kültürü oluşturulmasını teşvik eden yeni eğitim programı, katılımcıların modern siber güvenlik tehdit ortamı hakkında farkındalıklarını artırmayı ve, siber güvenlik becerilerinin doğru kullanımını özendirmeyi amaçlıyor. Siber saldırılar en iyi ihtimalle sistemler üzerinde ufak rahatsızlıklara neden olurken, en kötü ihtimalle kurumu yıkıma uğratabiliyor.

SİBER GÜVENLİK UZMANLARI TARAFINDAN OLUŞTURULDU

Yöneticiler için Siber Güvenlik Online Eğitimi, Kaspersky'nin üst düzey yöneticileri ve önde gelen siber güvenlik uzmanları tarafından oluşturuldu. Kurs katılımcıları, altı ana öğrenme modülünü kapsayan ve eğitmen tarafından yönetilen bir çevrimiçi video kursu aracılığıyla siber güvenliğin temellerini öğrenme fırsatı yakalıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.