Dolar 32,1927
%-0.03
Euro 35,1121
%0.3
Altın 2.515,800
%0.6
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahiplerini buldu

Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahiplerini buldu

Cumhuriyetin 100. yılına ithafen, 1923’ten 2023’e 23 parantezinde “Enigma” temasıyla gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi’23’ün finalinde “Teknoloji Kaptanları Ödülleri” sahiplerini buldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 24.11.2023 - 13:23

Ödül töreninin ana sponsorları Bimser ve Mars Datacenter olurken, Megisty Technology, Qsoft ve Xpoda sponsor olarak yer aldı. 

PROJELER SAYGIN İSİMLERİNDEN OLUŞAN JÜRİ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLDİ

Şirketlerin farklı iş süreçleri için geliştirdikleri proje ve uygulamalar ile bu projeleri hayata geçiren ‘Teknoloji Kaptanları’nın Dijital Dönüşüm Projesi, İnovasyon Projesi, Maliyet İyileştirme Projesi, Müşteri ile Etkileşim Projesi, Operasyonel Yetkinlik Projesi ve Sosyal Sorumluluk Projesi kategorilerinde ödüllendirildiği “Teknoloji Kaptanları Ödülleri” ile BTHaber Özel Ödülü’ne ek olarak bu sene BThaber Dostluk Ödülü ve Xpoda Özel Ödülü de sahibini buldu. Tüm kategoriler için başvuran projeler halk oylamasının ardından iş-akademi dünyasının saygın isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

“BAŞVURAN PROJELERİN İNOVATİF OLMASI BİLİŞİM SEKTÖRÜMÜZ İÇİN UMUT VADEDİCİ”

Teknoloji Kaptanları Danışma Kurulu Başkanı Çağatay Sözer, şunları söyledi: “Jüri üyeleri olarak yarışmaya katılan 122 projeyi tek tek okuduk, değerlendirdik. Projelerin inovatif olması bilişim sektörümüz için umut vadedici. Oylarımız tamamen bağımsız ve tarafsız bir gözle verildi. Kazanan projelerin tümü sadece ilgili kurum için değil ülkemiz için de katma değerli ve dünyaya açılacak projeler. Emeği geçen herkesin eline sağlık.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.