Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Karakol, "Biz Cumhur İttifakı'nı 15 Temmuz'da sokaklarda kurduk!"

  • İstanbul Gündemi
  • 14.11.2021 - 11:00

 GOP Belediyesi Kültür Sanat Merkezi‘nde düzenlenen programa, BBP GOP İlçe Başkanı Fedai Karakol ve AK Parti GOP İlçe Başkanı Fatih Aydemir, GOP Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, BBP İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtana, Sivas Dernekler Federasyonu Başkanı Mesut Şat, BBP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hacı Ercin İpek, GOP Erzurumlular Derneği Başkanı Orhan Tonas, GOP Ordulular Derneği Yönetim Kurulu, GOP MHP İlçe Başkan Yardımcısı Niyazi Binboğa, GOP Refah Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Veysi Karataş ve STK üyeleri ve basın mensupları katıldı.

‘Yılın en iyi yerel gazetesi‘ olarak İstanbul Gündemi Gazetemiz‘in seçildiği ödül töreninde ödülü gazete adına imtiyaz sahibi Göksenin Aktaş aldı.

2023 seçimlerine sayılı zaman kala, teşkilat olarak efor sarf etmeleri gerektiğinin altını çizen Karakol; '2023 seçimlerini kazanacakmış gibi çalışacaksak, çalışacakmış gibi yapmamamız lazım!' dedi.

KARAKOL MUHSİN YAZICIOĞLU‘NU ANDI

BBP GOP İlçe Başkanı Fedai Karakol programı katılanları selamlayarak konuşmasına başladı.Ardından BBP‘nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu‘nu yâd eden Karakol; 'Şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu‘nu sizlerin huzurunda bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun inşallah' dedi.

BBP GOP İlçe Başkanı Karakol tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD hastalığına değinerek vefat edenlere rahmet, hasta yakınlarına sabır diledi.

'İNŞALLAH KİMSENİN HAKKINI YEMEMİŞ OLURUZ'

 Kendi alanında yetkili kurumların kendi çalışma arkadaşlarını belirlemesi gerektiğini dile getiren Karakol ; 'Biz istiyoruz ki Milli Eğitim camiası okul müdürünü, Diyanet en iyi imamını belirlesin. Aynı şekilde sporcu seçimlerinde de Gaziosmanpaşa‘daki amatör spor kulüpleri başkanımız ile istişare ederek bunları tespit ettik. Herkesten adaletli olacak şekilde bir çalışma yürütmesini istedik. İnşallah sizlere layık oluruz. Kimsenin de hakkını yememiş oluruz' dedi.

'BİZ DİĞER İLÇELERDEN ASLA GERİ KALMAMALIYIZ'

 15 Temmuz Darbe girişimini anarak bu konudaki hassasiyetine değinip 2023 seçimlerine vurgu yapan Karakol; 'Cumhur İttifakı‘nı genel başkanımızın söylediği gibi 15 Temmuz gecesi sokaklarda kurduk. Ben bir ilçe başkanı olarak bu konuya ciddi anlamda hassasiyet gösterdim. Cumhur ittifakına bir zarar gelsin istemedim. Şuna değinmek istiyorum; önceki seçimlerde Cumhur İttfakı‘ydık ama bizim üç ilçe başkanımızın bir arada fotoğrafı yoktu. Ben bundan rahatsız olduğumu başka yerlerde de söyledim. Eğer biz 2023 seçimleri kazanacakmış gibi çalışacaksak, çalışacakmış gibi yapmamamız lazım.Burada bulunanlardan da bir istirhamım olacak, biz diğer ilçelerden asla geri kalmamalıyız' diyerek sözlerini noktaladı.

'İNANMADIĞIM YOLDA MİLYONLARLA YÜRÜMEKTENSE…'

 Karakol‘un ardından söz alan GOP Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da Muhsin Yazıcıoğlu‘nu hatırlatarak; 'Biz yaşadığımız coğrafyada sorumluluklarımızın,dertlerimizin, hayallerimizin hep aynı olduğunu gördük. Buradaki herkesi Gaziosmapaşa‘nın dertleriyle dertlenen kişiler olarak görmek ve aynı sofrada buluşmak bizim asıl ortak değerlerimizdir. Dilimiz farklı olsa da gönlümüz aynıdır, yolumuz farklı olsa da hedefimiz aynı, siyasetimiz farklı olsa da amacımız gayemiz aynı. Bu değerlerin buluşması aslında hayallerimizin bir göstergesi olarak bizlere yansıyor. Muhsin Yazıcıoğlu‘nu yâd etmeden geçmek mümkün değil. Onun sözlerinden bizim aklımızda kalanlardan biri; 'İnanmadığım yolda milyonlarla yürümektense inandığım yolda tek başıma yürümek daha anlamlıdır' şeklinde konuştu.

'BU BAYRAK Kİ İÇİNDE CİHAN VARDIR!'

Sözlerine Muhsin Yazıcıoğlu‘nun sözlerinden alıntı yaparak devam eden Usta; 'Kuşkusuz bizim değerlerimizin başında kültürümüz, bayrağımız, vatanımız ve imanımız vardır. Üstadın dediği gibi;  'Bu bayrak ki içinde vatan vardır, bu bayrak ki bunun içinde cihan vardır, bu bayrak ki içinde iman vardır, bu bayrak ki içinde millet vardır' anlayışı bugün aynı sofrada buluşan herkesin ortak paydasıdır. Biz bu inancımız uğruna çabamızı, gayretimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Sadece GOP kültür ve sanatıyla ilgili değil, bizim milletimizin bize miras olarak bıraktığı değerleri de geleceğe taşıma sorumluluğuyla hizmet etme yolunda ilerliyoruz' dedi.

'CUMHUR İTTİFAKI‘NI 2023‘TE TAÇLANDIRACAĞIZ!'

 Hasan Tahsin Usta‘dan sonra kendisine söz alan AK Parti GOP İlçe Başkanı Fatih Aydemir, Cumhur İttifakı ile birlikte saha çalışmalarını sürdüreceklerini ve 2023 seçimlerine hazırlandıklarını dile getirerek; 'Biz ilçe teşkilatı olarak Ocak ayında ilçe başkanı olduk ardından pandemi şartları dolayısıyla Haziran‘a kadar çok sayıda saha çalışmasında bulunduk. Haziran‘dan itibaren de saha çalışmalarını yaptık. Bundan sonrada inşallah birlik beraberlik içerisinde 2023 hedeflerine hep birlikte cumhur ittifakıyla seçimlerde bir olarak çalışmayı ve bu uğurda da saha çalışmalarını ortak yapmayı temenni ediyoruz. Cumhur İttifakı 15 Temmuz‘la birlikte bir vücut olmuştur.2023‘te de bunu taçlandırmamız gerektiğini ifade ediyoruz' şeklinde konuşmasını tamamladı.

Göksenin AKTAŞ - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.