Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ Çarşı Üsküdar’da ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

  • İstanbul Gündemi
  • 12.11.2021 - 20:06

İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, Üsküdar Kapalı Çarşı’da bulunan İYİ Çarşı’nın Salı ve Cumartesi günleri saat 12.00 - 17.00 arasında hizmet vermeye devam ettiğini söyledi.  Başkan Ofluoğlu, ‘‘İhtiyaç fazlası kıyafetleri yeni sahipleri ile buluşturuyoruz. Kâr amacı gütmeden faaliyet vermektedir. Herkes ücretsiz faydalanabilir.’’ dedi.

OFLUOĞLU: ‘‘SİYASİ GÖRÜŞ AYRIMCILIĞI YAPMADAN EL UZATIYORUZ’’

Kullanılmayan veya az kullanılmış giysileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla ‘İYİ Çarşı’yı Üsküdar’da açtıklarını kaydeden İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, ‘‘Siyasi görüş ayrımcılığı olmaksızın ihtiyaç sahibi olan herkese yardım eli uzatıyoruz. Önce kendi teşkilatımızdan olmak üzere diğer ilçe teşkilatlarımızın desteği ile de ihtiyaç sahibi kişilere bu kış gününde, bu ekonomik darlıkta, çoluğuna, çocuğuna, eşine, kendisine almak isteyip de alamadığı, eksikliğini duyduğu giysileri sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

İYİ Çarşı’nın bir gönül işi olduğuna dikkat çeken Başkan Hasan Ofluoğlu, ”İYİ Çarşı özellikle gözden uzak bir yerde açtık. Giren çıkanın afişe olmayacağı, kimseyi rencide etmeyeceğimiz, bir pasajın alt katı. Kimsenin fotoğraf almayacağı, kimsenin kimseyi görmeyeceği şekilde ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. İYİ Çarşı’ya gelen vatandaşlarımız kimse kendilerini görmeden, yıkanmış, ütülenmiş, katlanmış bir şekilde, kendi bedenine göre deneyip, hangisini beğeniyor ise ücretsiz bir şekilde kıyafetlere sahip olabiliyor. Haftanın iki günü; Salı ve cumartesi günleri, saat 12.00 ile 17.00 arası görevli arkadaşlarımız burada hizmet veriyor.” dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.