Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ’NDEN ARNAVUTKÖY’E ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 19.03.2021 - 12:51

Sohbet havasında geçen görüşmede Arnavutköy konuşuldu. İl Başkanlığından gelen misafirlerini karşılayan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, sohbette İlçe Başkanı Tuncay Aktürk’e eşlik etti. Arnavutköy’ün içinde bulunduğu sıkıntıları ve bölgeye dair edinilen bilgileri aktaran Aktürk, Uğur Hüseyin Hasançebi ve Çokay Koçar’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

“Pandemiyle beraber yalnızca ülkemizin değil tüm dünyanın etkilendiği bu hadisede maalesef ekonomik koşullar başta esnafımız olmak üzere birçok insanımızı zor duruma düşürdü” diyen İlçe Başkanı Tuncay Aktürk konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Süreç iyi yönetilemedi, dolsyısıyla Arnavutköy gibi küçük esnafın bolca bulunduğu bu bölgede tahmin edersiniz ki sıkıntılar da peş peşe geldi. Vatandaşlarımıza bu konuda hem bilinçlendirme hem de sıkıntılarını giderme adına birçok kez buluştuk, dertlerini dinledik. Yerel siyasette muhalefet partisi olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık ama ne yazık ki belediye yönetiminde olmadığımız için verebildiğimiz destekler de sınırlı kalıyor. Bizde bu nedenle koşullar el verdiğince bilinçlendirme ve sıkıntıları meclis gündemine taşıma noktasında elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

İYİ Parti İstanbul Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyasından Sorumlu il Başkan Yrd. Uğur Hüseyin Hasançebi ise İYİ Parti olarak Arnavutköy’ün yanında olmaya ve buradaki sıkıntıları Genel Başkan Meral Akşener’e de ileteceklerini ve konunun takipçisi olacaklarının sözünü verdi. Daha sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

TUĞÇE HUY/ İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.