Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TUNCAY AKTÜRK: ‘FİKİRLERİMİZ AYRI OLSA DA; ÜLKEMİZ BİR, VATANIMIZ BİR’

  • İstanbul Gündemi
  • 19.03.2021 - 12:46

İlçe Başkanı Tuncay Aktürk’ün yanı sıra Arnavutköy İYİ Parti Meclis Üyesi İsmail Yaşar ile Yönetim Kurulu Üyeleri de ziyarette başkana eşlik etti. Sohbet havasında geçen görüşmede Arnavutköy’e dair pek çok konuya değinildi.

Konuşmasına başlayan İYİ Parti İlçe Başkanı Tuncay Aktürk verdiği demeçte: “Siyasi partiler aslında birbirlerine destek olması gerekiyor. Siyasi fikirler farklıda olsa, ortak amaç Arnavutköy olmalı. Burada yaşayan vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını gidermek adına ilçemizdeki tüm yerel siyasetçilerin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum. O nedenle bizler kargaşa siyasetinden uzak durmamız gerekiyor. fikirlerimiz ayrı olsa da ülkemiz bir, vatanımız bir ama insanız sonuçta. Tekrardan yeni yerinizde yeni yönetiminiz hayırlı olsun siyasi yaşamınızda başarılar dileriz.” diyerek misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Ardından konuşmasını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Abdurrezzak İlbeyi de yaptığı açıklamasında: “ülkemizin milli ve manevi şekilde gelişmesi partimizin ana hedeflerinden biri olmuştur. Bizde Yeniden Refah Partisi olarak milli birlik ve beraberliğimizi Arnavutköy’de pekiştirerek, bu ayrıştırıcı ve ötekileştirici unsurları bertaraf edip, bu tür ziyaretlerle de siyasi partilerin birliğini ve nezaket siyasetini başlatmak ikinci yegane hedeflerimizden olmuştur. İnşallah hep birlikte halkın temsilcisi olarak temiz siyaseti Arnavutköy’e kazandırırız.” diyerek Aktürk’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

TUĞÇE HUY/ İSTNBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.