Dolar 32,2321
%0.09
Euro 35,0250
%0.05
Altın 2.503,570
%0.11
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Google kullanmayanlar dikkat! 3 Aralık'tan itibaren...

Google kullanmayanlar dikkat! 3 Aralık'tan itibaren...

Google, eski ve kullanılmayan Google hesaplarının ve bunlara bağlı tüm mesaj ve fotoğrafların, 3 Aralık'tan itibaren silineceğini açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 02.12.2023 - 12:55

Google, bunun Gmail, Google Fotoğraflar ve Google Drive gibi ürünler için geçerli olacağını ancak YouTube videoları veya kurumsal hesaplar için geçerli olmayacağını söylemişti.

HEMEN OTURUM AÇIN

Silinmeyi önlemenin en hızlı yolu, hesabınızı gerçekten kullanmak ve “sayacı” sıfırlamak. Hesabınız spam nedeniyle dolmuş olabilir veya lise çağlarında seçtiğiniz, o duyanın utançtan kulağını kanatan ismi görmek istemiyor olabilirsiniz, yapacak bir şey yok, giriş yapın. Bu size daha sonra ne yapacağınıza karar vermeniz için biraz zaman kazandıracaktır. Google, güvenlik nedeniyle hesapları sildiğinden, çok faktörlü kimlik doğrulamayı açtığınızdan da emin olun.

ESKİ BİR GOOGLE HESABINA GERİ DÖNÜN

Peki ya giriş yapamıyorsanız? Şifrenizi unuttuysanız veya hesabınız saldırıya uğradıysa işe Google'ın hesap kurtarma sayfasından başlayın ve şifrenizi sıfırlamayı deneyin. Muhtemelen size bir sürü soru sorulacaktır. Google'ın, aynı hesaba daha önce giriş yapmış bir cihazı kullanmak, yazım hatalarından kaçınmak ve bilinen son şifrenizi paylaşmak da dahil olmak üzere başarılı olmanıza yardımcı olacak ipuçları bulunuyor. Ölen birinin hesabına erişmeye, örneğin fotoğraf albümlerini indirmeye çalışıyorsanız da aynı tavsiyeyi deneyebilirsiniz. Hesabınız, hizmet şartlarını ihlal ettiğiniz için veya başka nedenlerle askıya alındıysa da karara itiraz etmeyi deneyebilirsiniz. Hesaba giriş yapmayı deneyin ve İtirazı Başlat yazan seçeneği arayın.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.