Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan İsmail Erdem, Kars- Ardahan- Iğdır Gecesine Katıldı

  • İstanbul Gündemi
  • 08.02.2015 - 16:53

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem,  Kars- Ardahan- Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı.

Sancaktepe’de sosyal belediyeciliğin en güzel çalışmalarını yürüten Belediye Başkanı İsmail Erdem,   sosyal dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerine katkıda bulunan dernek, kurum ve kuruluşlarla iletişimini aralıksız devam ettiriyor.  Hemşehri derneklerinin yoğunlukla faaliyetlerini sürdürdüğü çalışmalarına katılan Başkan Erdem, Kars- Ardahan- Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı.

Sancaktepe’de düzenlenen geceye katılan Başkan Erdem,  bölgenin gelişmesi güzelleşmesi için çalışmalar yapıp, katkıda bulunmak, yöre insanları arasında yardımlaşma ve dayanışma sağlamak, düğün, cenaze, afet, hastalık gibi durumlarda üyelerin ve ihtiyaç sahiplerinin maddi manevi yanında olmak amaçlı kurulan hemşehri derneklerinin önemine dikkat çekti. Başkan Erdem gecede yaptığı konuşmada;  ilçede en kalabalık nüfusa sahip bölgenin Kars- Ardahan- Iğdır olduğunu söyledi. Başkan Erdem, “Kars- Ardahan- Iğdırlılar bu ilçenin temel nüfusuna sahip bulunuyor. Gelenek göreneklerinizi devam ettirerek, kent yaşamında uyum sağlayarak Sancaktepe’ye kattığınız değer çok önemlidir” dedi.  Başkan Erdem, kısaca Belediye hizmetlerine de değinerek yapılan çalışmalar daha iyi daha güzel Sancaktepe için yapıldığını belirtti.

Kars- Ardahan- Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu üyeleride Başkan İsmail Erdem’in birlik ve beraberlik adına yaptıkları geceye iştirak etmesinden dolayı onur duyduklarını belirterek kendisine teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.