Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Erdem'in Sabah Kent Buluşmaları” Aralıksız Sürüyor

  • İstanbul Gündemi
  • 06.02.2015 - 23:52

Belediye Başkanı İsmail Erdem, Cuma günleri  “ Sabah Kent Buluşmaları” adlı program kapsamında Sancaktepelilerle biri araya gelmeye devam ediyor. Belediyenin yaptığı çalışmaları vatandaşlarla paylaşıyor ve Sancaktepe’nin vizyon projelerini halka anlatıyor.

6 Şubat Cuma sabahı gerçekleşen Sabah Kent Buluşmaları’nın bu haftaki mekânı Veysek Karani Mahallesi oldu. Başkan İsmail Erdem, Seyyid  Ahmed er-Rufaî Camii çıkışında vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra ise mahallede gezi ve incelemelerde bulundu.

Başkan Erdem; “ Bizler vatana, millete, devlete sevdalı ‘hizmet erleriyiz’. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu sevda ile hareket ettik; Sancaktepemize hizmet için, milletimize hizmet için canla başla çalıştık, ürettik. İlçemizi kısa bir sürede İstanbul’un en hızlı gelişen, en sağlıklı büyüyen, en gözde ilçesi haline getirdik” şeklinde sözlerine başladı. Erdem,  yapılan çalışmalara değinerek: “ İlçemiz artık; imar problemleri çözülmüş, kentsel dönüşümde dev adımlar atan, ulaşım, sağlık, eğitim yatırımlarında tarih yazan; sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleriyle örnek gösterilen modern bir kent. Cadde ve sokaklarımızdaki gelişim, bu modernliğin tüm renklerini yansıtıyor. Park, bahçe ve donatı alanlarımızla doğal güzellikleri günlük yaşamınızın ayrılmaz bir parçası haline getirdik. Hizmete açtığımız yepyeni Sosyal Yaşam Alanları ile sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilmenize vesile oluyoruz” şeklinde konuştu. Sağlık alanında, halka hizmet veren Aile Sağlığı Merkezleri hakkında bilgi veren Erdem, yapımı tamamlanan Yenidoğan Kültür Merkezi ve Safa Tepesi Rekreasyon alanının çok kısa sürede halkın hizmetine sunulacağını belirtti. Erdem sözlerini :  “Yatırımları çeken bir cazibe merkezi haline gelen ilçemiz, kalkınma ivmesiyle artık İstanbul’da bir yıldız gibi parlıyor. Bu gurur hepimizin. İnşallah bu başarıyı gelecek yıllarda da sürdüreceğiz” şeklinde tamamladı.

Programa katılan mahalle sakinleri, öncelikle kendi mahalleleri olmak üzere, Sancaktepe bölgesi ile ilgili Başkan İsmail Erdem’e sorular yöneltip, değişik konularda görüş ve düşüncelerini dile getirme fırsatı buldular.

Sabah gerçekleştirilen programa, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Veysel Karani Mahalle sakinleri katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.