Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Gökhan Yüksel imzaladı! 4 başkan yardımcısı ve çok sayıda müdür...

Başkan Gökhan Yüksel imzaladı! 4 başkan yardımcısı ve çok sayıda müdür...

Kartal Belediyesi’nde birçok başkan yardımcılığı ve müdürlüklerde yeni görevlendirmeler yapıldı. Peki, hangi isimler değişti? Yeni göreve kimler atandı? İşte detaylar...

  • İstanbul Gündemi
  • 20.11.2023 - 16:14
  • Güncelleme: 20.11.2023 - 16:19

Belediye Başkanı Gökhan Yüksel imzalı karara göre, 4 belediye başkan yardımcısı ve çok sayıda birim müdürü değişti. Bazı müdürlerin görev yerleri değişirken, diğer müdürler ise görevden alındı.

4 BAŞKAN YARDIMCISI DEĞİŞTİ

Mustafa Okay Aksu yerine Olcay Özgün, İmam Aydın yerine Yasin Ünder, Ali Apaydın yerine Mustafa Ağdaş, Cengiz Türkmen yerine Dilek Kars, belediye başkan yardımcısı olarak atandı. Diğer Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Tozkoparan ve Bayram Ali Baştan ise görevlerine devam ediyor. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı olan eski Özel Kalem Müdürü Mustafa Ağdaş’ın yerine Ali Atan getirildi.

İŞTE DEĞİŞEN MÜDÜRLÜKLER

Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne Şenol Karasu yerine Sevim Köker, Fen İşleri Müdürlüğü’ne Özgür Sevindik yerine Barış Demir, Etüd Proje Müdürlüğü’ne Ercan Akalın yerine Ali Yıldız, İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne Sergül Doğan’ın yerine Yılmaz Düzgün, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne Ozan Haydar Selmanpakoğlu’nun yerine Gamze Yavuzer, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’ne Dilek Kars’ın yerine Ali Kemal Özdemir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne Umut Veli Develi’nin yerine Deniz Şahin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne Deniz Şahin yerine Serkan Taş, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne Ali Kemal Özdemir yerine Tamer Vurun, Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne Bülent Köse yerine Özgür Sevindik, Basın Yayın İşleri Müdürlüğü’ne Hüseyin Güler yerine Umut Veli Develi atandı.

İŞTE YENİ BELEDİYE ŞEMASI:

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.