Dolar 32,2531
%0.16
Euro 35,0817
%0.21
Altın 2.526,660
%1.04
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Çakıroğlu'ndan Ümraniyespor'a tam destek!

Başkan Çakıroğlu'ndan Ümraniyespor'a tam destek!

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Dönmez ve yönetimini makamında konuk etti.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.08.2023 - 12:54

Bu sezon Trendyol 1. Ligi’nde mücadele eden Ümraniyespor’un en önemli gücü olarak kabul edilen taraftarları temsilen Ümraniyespor Taraftarlar Derneği, Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nu ziyaret etti.

“OLDUBİTTİYE MÜSAADE ETMEYECEĞİMİZİ KENDİLERİNE İFADE ETTİK”

Oldukça samimi ve verimli geçtiği ifade edilen görüşmenin ana gündem maddesini Ümraniyespor oluşturdu. Ümraniyespor’un ve taraftarın yanında olduklarını belirten İlçe Başkanı Çakıroğlu, yararlandığı Hekimbaşı spor tesisleri ile ilgili sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı. Çakıroğlu, “Bugün ilçe başkanlığımızı ziyarete gelen Ümraniyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Fatih Dönmez ve Yönetimiyle Ümraniyespor’umuzu ve Ümraniye’mizin sorunlarını konuştuk. Ümraniyespor ve yüzlerce amatör sporcunun yararlandığı Hekimbaşı spor tesisleri ile ilgili sürecin takipçisi olacağımızı ve bir oldubittiye müsaade etmeyeceğimizi kendilerine ifade ettik” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.