Dolar 32,2677
%-0.03
Euro 34,9395
%0.33
Altın 2.434,560
%0.4
Bist-100 10.247,00
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Babacan Ataşehir’den iktidara yüklendi ‘Kazanma şansları yok!’

  • İstanbul Gündemi
  • 10.01.2022 - 19:15

Açılış törenine; DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, DEVA Partisi  Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, DEVA Partisi İstanbul ve Ataşehir yöneticileri, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

“Biz başarırsak Türkiye başarır”

Kurdele kesimi öncesi açıklamalarda bulunan Ali Babacan, “DEVA Partisi İstanbul’da çok yoğun bir çalışma içerisinde. İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak büyüyoruz. Ataşehir çok önemli bir ilçemiz. Yeni, genç ve hızlı büyüyen bir ilçe. DEVA Partisi olarak vatandaşa hizmet etmemiz, ilçemizde olanları yakından takip etmemiz, vatandaşlarımızı dinlememiz ve DEVA Partisi’nin ülkemiz için yaptığı hazırlıkları, planları, projeleri vatandaşlarımıza anlatmamız çok önemli bir çalışmadır.

Yaklaşık 1,5-2 ay önce kongresini tamamlayan ve koşuya başlayan Ataşehir’in bundan sonraki çalışması partimizin başarısı için çok önemli. Partimizin başarısı demek Türkiye’nin başarısı demektir. Biz başarırsak Türkiye başaracak, çocuklarımızın yaşayabileceği zengin Türkiye olacak” diye konuştu.

“Ülke seçim dönemine girmiş durumda”

Türkiye’de seçim sürecinin başladığını vurgulayan Babacan, “Seçim ister sonbahar da isterse gelecek sene olsun. Ülke seçim dönemine girmiş durumda. Başarılı olmak zorundayız, başka alternatifimiz yok. Bunun için de çok çalışmalıyız. Kaybedecek tek bir dakikamız yok. Hep birlikte sahada olmalıyız. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hem vatandaşımızın sorunlarını, taleplerini dinleyeceğiz, hem de çalışmalarımızı anlatacağız. Önemli olan gönül kazanmaktır. Biz gönül kazanma aşamasındayız. Gönülleri kazandıktan sonra seçimi kazanmak kolay. Şuan da 70” ilçedeyiz. Bunların 615’inde yönetimimiz oluşmuş durumda. Yaklaşık 550 ilçede kongremizi tamamladık. İstanbul’da da 18 ilçemizde kongremizi gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

“Beştepe’de ülkenin gerçekleri görünmüyor”

İktidarın Türkiye’yi uydurulmuş gerçeklikle yönettiğini söyleyen Babacan, “Cumhurbaşkanı konuşuyor, zannedersiniz ki bu ülkede her şey iyi diyor, şikayet edenlere ve işsizim diyenlere nankör diyor. Çünkü artık Beştepe’de ülkenin gerçekleri görünmüyor. Bu ülkenin herhangi bir sorununa çözüm üretecek kapasiteleri bitti. Bunu bildiğimiz için yola çıktık” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ilçe binasını gezen Ali Babacan, yetkililerden bilgiler aldı. Burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Babacan, birçok konuya açıklık getirdi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.