Dolar 32,2388
%0.11
Euro 35,0340
%0.08
Altın 2.505,430
%0.19
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
WhatApp’a 2 yeni özellik geliyor

WhatApp’a 2 yeni özellik geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatApp, uygulamanın mevcut sürümüne yüksek çözünürlükle fotoğraf ve ekran paylaşmaya yönelik iki yeni özellik ekleyeceğini açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.08.2023 - 13:10

WhatsApp'ın HD fotoğraf paylaşımı, fotoğrafları en iyi kalitede gönderip almaya olanak tanıyacak ve piksellenmiş fotoğraflar tarihe karışacak.

ARAMA SIRASINDA EKRANIN CANLI GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞILABİLECEK

Uygulamanın gönderilen her görüntü için varsayılan olarak "Standart" bir kalite ayarına sahip olduğu ve verimli veri kullanımına öncelik verildiği açıklandı. Tam HD deneyimini için kullanıcılar, mesajlarına fotoğraf eklerken ekranın üst kısmındaki "HD" seçeneğini değiştirebilecek. Uygulama, düşük bant genişliğine sahip alıcılar için standart kalitede görüntüler alma seçeneği sunarak veri alanı sorununu önleyeceğini duyurdu. Uygulama aynı zamanda "Ekran Paylaşımı" adı verilen bir özelliği de sunacak. Bu ekleme, belgeler üzerinde çalışırken, fotoğraflara göz atarken, bir gezi planlarken veya teknik destek sağlarken, aramalar sırasında ekranın canlı görüntüsünü paylaşmaya olanak tanıyacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.