Dolar 32,2745
%0.04
Euro 34,9659
%-0.05
Altın 2.447,350
%0.04
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TURGUT KILIÇ: ‘HALKIMIZ HAKETTİĞİ HİZMETİ MCP İKTİDARINDA GÖRECEK’

  • İstanbul Gündemi
  • 30.01.2021 - 21:28

Başkan Turgut Kılıç’ın paylaştığı bildiri de iktidar ve mevcut muhalefet partilerinin uyguladığı politikaları yeterli ve olumlu bulmadıklarını bu nedenle iktidar ve muhalefette ciddi eksiklikler gördüklerini için 83 milyona hizmet doğrultusunda kurulmuş bir parti olduklarını belirterek açıklamasında şu satırlara yer verdi:   

‘BİZİM İKTİDARIMIZDA KİMSA GEÇİNME KORKUSU YAŞAMAYACAK’

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağı altında; Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni ile dili, dini, ırkı ve mezhebi ayrı olan çok insan yaşıyor. MCP olarak biz her kesime eşit olduk ve olacağız. 83 milyonu bir çatı altında eşit bir biçimde akla ve bilime önem veren bir siyaset anlayışıyla kucaklayacağız. Herkesin ve her kesimin görüşüne saygı duyduğumuz için ideoloji yerine bir bütün olmayı tercih ediyoruz. Türkiye‘yi halk ile birlikte yöneteceğiz; Eğitim, Üretim, Sağlık, Adalet, Hak ve Hukuk gibi neredeyse her alanda reformlar gerçekleştirerek daha adil, daha yaşanır bir Türkiye için çalışacağız, herkes bilsin ki bizim iktidarımızda hiç kimse geçinme korkusu yaşamayacak.

‘HAKSIZLIĞIN VE HUKUKSUZLUĞUN BİZDE YERİ YOKTUR’

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi iktidardaysa; yerel yönetimlerin, ayrımcılığın, yandaşlığın, ötekileştirmenin, yolsuzluğun, yoksulluğun ve hukuksuzluğun yeri yoktur. Bizim doğrumuz insana hizmettir, halkımız hak ettiği hizmeti MCP iktidarında görecek”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.