Dolar 32,1566
%-0.33
Euro 34,9883
%0.02
Altın 2.466,890
%0.84
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA’DA FATİH AYDEMİR’LE YENİ DÖNEM

  • İstanbul Gündemi
  • 28.01.2021 - 16:15

Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kompleksinde gerçekleştirilen kongreye: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve parti üyeleri katıldı.

Sosyal Medya Hesabından yeni görevine seçilmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Fatih Aydemir: “Bugün gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Kongremiz sonucunda, delegelerimizin tamamının oyu ile İlçe Başkanı seçilmenin ve Ak Parti sancağını ekip arkadaşlarım ile birlikte taşıyacak olmanın gurur ve onurunu yaşıyorum. Beni bu kutlu göreve layık gördükleri için kendilerine şükranlarımı sunuyor, görevi devraldığım Sn. Serkan Acar başkanım ve ekip arkadaşlarına da yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.

‘AK PARTİ BAYRAĞINI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ’

“Ayrıca Kongremize iştirak ederek bizlere şeref veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Fatma Betül Sayan, İl Başkanımız Sn. Bayram Şenocak, ilçemizden sorumlu Milletvekilimiz Sn. Hasan Turan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sn. Hasan Tahsin Usta başta olmak üzere katılım gösteren komşu İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız, önceki dönem İlçe Başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Yine yoğun programlarına rağmen, ilçemizin evladı olan çok değerli İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu‘ya da, delegesi olduğu kongremize iştirak ederek oyunu kullandığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yarından tezi yok, Ana Kadememizle, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla birlikte, omuz omuza, gönül gönüle vererek Gaziosmanpaşa’mız için daha ileriye, en ileriye koşacağız. Ve Allah’ın izni ile Ak Parti bayrağını zirveye taşıyacağız”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.