Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TFF 2. Lig’de ilginç karşılaşma! Maçta şut atmayı unuttular!

TFF 2. Lig’de ilginç karşılaşma! Maçta şut atmayı unuttular!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçında her iki takım da rakip kaleye şu çekmedi. Müsabakanın berabere bitmesiyle birlikte Nazilli Belediyespor kümede kalırken, Zonguldak Kömürspor ise bir alt lige düştü.

  • İstanbul Gündemi
  • 29.04.2024 - 11:47
  • Güncelleme: 29.04.2024 - 11:52

Aynı saatte başlayan Karacabey Belediyespor'un sahasında Altınordu ile 2-2 berabere kalmasının ardından play-off'u garantileyen Ankaraspor, kümede kalma mücadelesi veren Nazilli Belediyespor'u konuk etti.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR KÜMEDE KALDI, ZONGULDAK KÖMÜRSPOR KÜME DÜŞTÜ

TFF'nin YouTube sayfasından yayınlanan müsabaka 0-0 eşitlikle sona erdi ve bu sonuçla Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi. Öte yandan maçın istatistikleri dikkat çekti. İki takım da müsabakayı şut çekmeden tamamladı. Maçta sadece 2 korner atışı kullanıldı. Karşılaşmada sarı ve kırmızı kart çıkmazken, Ankaraspor maçı 10 faul, Nazilli Belediyespor ise 5 faulle tamamladı.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM!”

Maçın ardından açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Bugün 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır. Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor. Konunun takipçisi olacağım!" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.