Dolar 32,2333
%0.1
Euro 35,1214
%0.33
Altın 2.513,750
%0.52
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fenerbahçe 'şampiyonluk yarışında ben de varım' dedi!

Fenerbahçe 'şampiyonluk yarışında ben de varım' dedi!

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Süper Lig’in 34. haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 28.04.2024 - 11:37

Sezonun en kritik derbisine çıkan ve şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı yalnız bırakmak istemeyen sarı lacivertliler, Kadıköy'de seyircisi önünde 'yarışa devam' dedi.

BU KEZ HATA YAPMADI

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasındaki kritik derbide kazanan Fenerbahçe oldu... Şampiyonluk yarışında geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında takılan sarı lacivertliler, Galatasaray'ın 3 puanla başladığı haftada bu kez hata yapmadı.

PUAN FARKI 4’TE KALDI

Beşiktaş'ı Kadıköy'de 2-1'lik skorla mağlup eden ve 3 puanı alan Fenerbahçe bitime 4 hafta kala şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Şampiyonluk düğümü için kritik olan bu derbide seyircisi önünde kazanan İsmail Kartal'ın takımı lider Galatasaray'ın puan farkını açmasına izin vermedi. 89 puana ulaşan Fenerbahçe, 93 puandaki Galatasaray ile aradaki puan farkını 4'te tuttu.

BEŞİKTAŞ ERKEN 10 KİŞİ KALDI

Ülker Stadı'ndaki haftanın maçında Beşiktaş ilk yarıda Al Musrati'nin atılması ile 10 kişi kaldı. 25. dakikada Beşiktaş'ta Al Musrati, Fred'e yaptığı hareketin ardından önce sarı kart gördü.  VAR uyarısı ile kenara gelen hakem Volkan Bayarslan sarı kartını iptal ederek Al Musrati'ye kırmızı kart çıkardı.

BATSHUAYI PERDEYİ AÇTI

Fenerbahçe 30. dakikada Batshuayi'nin golüyle öne geçti. Savunma arkasına atılan uzun topta Tadic topu göğsüyle Batshuayi'ye indirdi. Batshuayi topun gelişine bekletmeden vurarak kale önünde topu ağlara yolladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Fenerbahçe 69. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı.

CENK TOSUN UMUTLANDIRDI

10 kişi olmasına rağmen maçı bırakmayan Beşiktaş 83'te farkı 1'e indirdi. Oyuna sonradan giren Cenk Tosun ceza sahası içinde dönerek yaptığı şık vuruşla skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda skoru korumayı başaran Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.