Dolar 32,2700
%0.08
Euro 34,7113
%0.1
Altın 2.396,010
%0.11
Bist-100 10.260,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sinan Akçıl’dan siyasete yeşil ışık!

  • İstanbul Gündemi
  • 03.05.2023 - 11:39

Kuşadası'nda gerçekleşen programda, siyasetten sanata kadar birçok konuda samimi açıklamalar yapıldı.

“O ŞARKI SÖYLEMEMİ İSTEMEYENLER TREND 1 LİSTELERİNE BAKSINLAR”

Kadir Çetin'in Hadise şarkı söylemene karşı çıkmıştı demesi üzerine Sinan Akçıl, “Bitmiyordu bu Hadise konusu" diyerek, "evet öyle bir şey olmuştu iyi hafıza bravo, şimdide o şarkı söylememi istemeyenler trend 1 listelerine baksınlar. Türkiye'de şöyle bir şey var. Sibel Can şarkı söylüyorsa şarkıyı Sibel Can yazmış bestelemiş zannediyor Türk halkı, arka plana bakmıyor. Solist olduktan sonra "aa bu şarkı da mı senindi" diyorlar. Şarkı söylemeye başladıktan sonra geçmişte yaptığım işlerde değer görüyor. Hande Yener'in gazlamasıyla 2011'de bu adımı atmamış olsaydım ne bu kadar değer görürdüm, ne sokakta bana karşı bu kadar sevgi olurdu” şeklinde konuştu.

“RAKİPLERİNE KARŞI GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR”

Siyasete atılmak istediğini ifade eden Akçıl, “Şimdi müzik üzerine kariyerim olabilir ama ülkem için insanlara dokunmak istiyorum ve genç yaşımda önümüzdeki 5-10 yıl içinde ben de milletim için siyasete girip, milletvekili olmak istiyorum. Hayalimde özgür, iki nokta üst üste parantez şeklinde gülümseyen, mutlu ve rakiplerine karşı güçlü bir Türkiye var” dedi.

“AVUKATLAR NEDEN SİYASETTE ÇOK?”

Kendisi de avukat olan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Mesleğin formasyonu gereği devletin sistemi, siyasal düzen gibi formasyon ile yetiştikleri için siyasete bir süre sonra ilgi artıyor. Hitabet gücü de avukatlarda yüksek olduğu için kendileri de siyasette söz sahibi olmak istiyorlar." demesi üzerine Sinan Akçıl "Başkanım gibi yatırımlara destek veren, ilçeyi büyütmek gibi işler olunca, bunu istemeyenler kıskanıyor olabilir. Siyasette avukatların olması, kendime avukat olarak ihtiyacım olabilir diyedir” diyerek esprili bir yanıt verdi.

“BEN YAŞADIĞIM ÇEVREYİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇABALAYAN BELEDİYE BAŞKANI OLDUM”

“Ben yaşadığım çevreyi güzelleştirmek, hak ettiği değeri görmesi için çabalayan belediye başkanı oldum” diyen Günel, “Belediye tesislerinde kendi yemediğin şeyi kimseye servis etme mottomuz var. Evimdeki peyzajı ilçemize de uyarlıyorum. Kaliteli malzemeler ile vatandaşa hizmet ediyorum. İnsanlar alışmış, bir asfalt atılıyor 2 yıl sonra bozuluyor. Kalitenin bir maliyeti var. Ben bir şeyi yapmış olmak için değil, yapılsın kaliteli olsun sonra oraya dönüp 30 yıl bakılmasın istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.