Dolar 32,2060
%0.01
Euro 35,0068
%0
Altın 2.507,600
%0.28
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SANCAKTEPE BELEDİYESİ SURİYE`Lİ MÜLTECİLERE 3 TIR DOLUSU YARDIM GÖNDERDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 15.11.2014 - 22:04

SANCAKTEPE BELEDİYESİ SURİYE`Lİ MÜLTECİLERE 3 TIR DOLUSU YARDIM GÖNDERDİ

Sancaktepe Belediyesi  ve Beşir Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen ve Suriye’de katliam boyutuna ulaşan saldırılardan kaçarak ülkemize sığınan kardeşlerimize yardım kampanyası sonucunda toplanan gıda, giyecek ve barınma ürünlerinden oluşan  üç tırlık malzemeyi Şanlıurfa’ya gönderdi.

Organizasyonda konuşan Başkan İsmail Erdem, hem devlet olarak hem de belediyeler ve sivil toplum örgütleri olarak Suriyeli kardeşlerimizin yaralarını sarabilmek için yardım kampanyaları düzenlediklerini ifade ederek “ Bugün, Suriye’de katliam boyutuna ulaşan saldırılardan kaçarak ülkemize sığınan ve zor şartlar altında hayatlarını devam ettirme mücadelesi veren kardeşlerimiz için toplanan malzemeleri taşıyan tırımızı yolcu ediyoruz. Geçtiğimiz Şubat ayında “Kış geldi,Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye" adı altında yürüttüğümüz yardım kampanyasında Suriyeli kardeşlerimize yardım tırı  gönderdik, bugün’de Şanlıurfa ilçemizde  bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için, içerisinde battaniye, sünger ve yatakların yanı sıra çeşitli gıda malzemelerinin bulunduğu yardım tırını yola çıkarttık. Türkiye, bu noktada ciddi örnek bir çalışma içerisinde. İnşallah oradaki zulüm kısa içerisinde son bulur ve insanlar yeniden barış ve huzur içerisinde yaşamlarını sürdürürler. “şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Sancaktepe Müftüsü Yusuf Bingöl’ün yaptığı duadan sonra 3 tır dolusu malzeme ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere yola çıktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.