Dolar 32,1981
%-0.01
Euro 34,9899
%-0.05
Altın 2.493,590
%-0.28
Bist-100 10.720,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Ümraniye Belediyesi, Cemevi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

  • İstanbul Gündemi
  • 15.11.2014 - 21:59

Ümraniye Belediyesi, Cemevi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle Ihlamurkuyu Mahallesi Anadolu Bilim, Kültür ve Cem Vakfı’nda aşure dağıtım programı düzenledi...

Ümraniye Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle Ihlamurkuyu Mahallesi Anadolu Bilim, Kültür ve Cem Vakfı’nda aşure dağıtım programı düzenledi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Belediye Başkan yardımcıları, aşure dağıtımının ardından Cemevi yöneticileri ile bir süre sohbet etti.

Ümraniye Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle çeşitli programlar düzenleyerek, aşure dağıtımı yapmaya devam ediyor. Ihlamurkuyu Mahallesi Anadolu Bilim, Kültür ve Cem Vakfı’nda Belediye tarafından düzenlenen aşure dağıtım programına, Belediye Başkan yardımcıları Mesut Özdemir, Hakan Karataş, Belediye Sosyal yardım İşleri Müdürü Halit Tok ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Mesut Özdemir, Muharrem ayının mübarek bir ay olduğundan bahsederek, sözlerine şu şekilde devam etti: “Her yıl olduğu gibi bu yılda, Muharrem ayında Ümraniye’nin belirlenen 17 farklı noktasında 60 bin kişiye aşure ikram ettik. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın.’’ dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Hakan Karataş:“ Ümraniye Belediyesi olarak, her yıl geleneksel hale getirdiğimiz aşure programları ile birlik ve beraberlik içerisinde olmanın hazzını yaşıyoruz. Muharrem ayı vesilesiyle barış, kardeşlik ve paylaşımlar daha da bir anlam kazanıyor.’’ dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan yardımcıları Mesut Özdemir ve Hakan Karataş, Ihlamurkuyu Mahallesi Anadolu Bilim, Kültür ve Cem Vakfı yöneticileri ve vatandaşlara aşure ikram etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.