Dolar 32,2321
%0.09
Euro 35,0250
%0.05
Altın 2.503,570
%0.11
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlardan çok herkes onu konuşuyor!

Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlardan çok herkes onu konuşuyor!

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükselen takımlar olurken, sonuçları doğru tahmin eden köpek sosyal medyada gündem oldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 18.04.2024 - 14:49

Gecenin maçında Real Madrid, Manchester United'i penaltı atışlarıyla mağlup ederken; Bayern Münih de bir diğer İngiliz takımı olan Arsenal'i saf dışı bıraktı. Böylelikle Dortmund ve PSG’nin ardından Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükselen diğer takımlar oldu.

TAHMİNLERİ DOĞRU ÇIKTI

Bir anda tüm dünyanın gündemine oturan görüntüler hızla yayılırken, küçük köpeğin yaptığı yarı final için tahminlerinin de tutup tutmayacağı merak konusu oldu. Sevimli köpek 2024 Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak olan takımı da tahmin etti.

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİNDEKİ SONUÇLARI BİLDİ

Şampiyonlar Ligi'ndeki çeyrek final eşleşmelerinin sonuçları kadar, söz konusu tüm sonuçları doğru tahmin eden köpek, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

KÜÇÜK KÖPEK, HANGİ TARAFA BASKET ATTIYSA O TURU GEÇTİ

Sahibi tarafından atılan topu, eşleşmelerde karşı karşıya gelen takımların isimlerinin yazılı olduğu sepete basket atan minik köpeğin tüm tahminleri tuttu. Sevimli köpek; hangi takımın sepetine basket attıysa, o takım rakibini eleyerek yarı finale yükselmeyi başardı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Sosyal medyada kısa sürede viral olan videoda, sırasıyla Arsenal-Bayern Münih, Real Madrid-Manchester United, Atletico Madrid-Borrussia Dortmund, Barcelona-PSG maçlarının sonuçlarını doğru tahmin ettiği görüldü.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.