Dolar 32,2183
%-0.07
Euro 34,7465
%-0.16
Altın 2.446,750
%0.59
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ORDULULAR BAĞCILAR'DA HASRET GİDERDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 10.02.2015 - 20:44

Ordu Dernekler Platformu’nun düzenlediği “7.Ordulular Sevgi Şöleni”ne binlerce davetli katıldı. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Valilik görevine atanmadan önce kaymakamlık yaptığı Bağcılar’ı çok sevdiğini belirterek, “Emekli oluncaya kadar kalmam istenseydi görevime devam ederdim.” diye konuştu. 

Ordulular, Bağcılar Olimpik Salonu’nda düzenlenen 7.Ordulular Sevgi Şöleni’nde hasret giderdiler. Salonu dolduran binlerce davetli yerel sanatçıların seslendirdiği türkülere eşlik ederken birlikte halay çektiler.

Programda bir konuşma yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, valilik görevinden önce kaymakam olarak görev yaptığı Bağcılar ilçesindeki değişim ve dönüşüme dikkat çekti. Balkanlıoğlu,  “Bağcılar Kaymakamı olarak görev yaparken Bingöl’e Vali olarak atandım. Bağcılar’ı çok sevmiştim. Emekli oluncaya kadar kalmam istenseydi görevime devam ederdim.” şeklinde konuştu. Orduluları ilçesinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da şöyle konuştu: “Sizlerle aynı kültürü yaşamaktan ve paylaşmaktan dolayı mutluyuz. İlçemizde görev yapan değerli Kaymakamımız İrfan Balkanlıoğlu’nu Ordu’ya vali olarak uğurlamıştık. İlçemize hizmet vermek için yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda bana destek veren Ordulu hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” 

“ORDU-GİRESUN HAVALİMANI İKİ AY SONRA HİZMETE SUNULACAK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz denize inşa edilen ilk havalimanının iki ay sonra hizmete sunulacağı müjdesini verdi. Yılmaz, “Ordu-Giresun Havalimanı tüm Türkiye’ye hizmet verecek.” dedi. Ordu Dernekler Platformu Genel Başkanı Şener Yediyıldız da programa katılan davetlilere teşekkür etti. Gecenin ilerleyen dakikalarında sahne alan yerel sanatçılar seslendirdikleri yöresel türkülerle binlerce davetliyi coşturdular. Türkülere eşlik eden davetliler birlikte halay çektiler.

Programa AK Parti Milletvekilleri Harun Karaca ile Tülay Kaynarca, İsmet Uçma,  Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk’ün yanı sıra ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, dernek ve vakfı yetkililerinin yanı sıra binlerce davetli katıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.