Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Küçükçekmece’de Güzel Sanatlar Akademisi'ne kayıtlar başladı

  • İstanbul Gündemi
  • 09.09.2021 - 20:46

Usta-çırak ilişkisine önem vererek akademik disiplin içerisinde çalışmalarını sürdüren Güzel Sanatlar Akademisi‘ne yeni dönem başvuruları, 26 Eylül’e kadar devam edecek.

BAŞVURULAR ONLİNE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

19 Ekim 2021 tarihi itibariyle 17 farklı branşta ders başı yapacak olan Akademiye başvurular, http://www.guzelsanatlarakademisi.ist/ adresi üzerinden online gerçekleştirilecek. Çocuk ve yetişkin kategorisi olarak iki branşta eğitim verecek olan Akademi’ye kayıt yaptıran öğrenciler 04-11 Ekim tarihlerinde yetenek sınavında ter dökecek.

17 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

Akademide; Temel Sanat Eğitimi, Ebru, Resim, Güzel Sanatlara Hazırlık, Minyatür, Tezhip, Sanat Tarihi, Desen Tasarımı, Osmanlı Türkçesi, İnce Kâğıt Oymacılığı (Katı‘), Klasik Cilt, Seramik, Hat, Sanat ve Enstalasyon Atölyesi, Kaligrafi, Çini, Kâğıt Konservasyonu branşlarında Pazartesi hariç haftada 6 gün eğitim verilecek.

SİSTEMLİ VE DİSİPLİNLİ BİR SANAT EĞİTİMİ VERİLİYOR

Sanat eğitimlerinin yanı sıra panel, workshop, sergi ve söyleşilerle ulusal ve uluslararası sanatçıları ağırlayan Akademi, görsel sanatlar branşlarında, alanında önemli isimlere ve usta öğreticilere ev sahipliği yapıyor. İçerisinde 7 Sanat Atölyesi, YouTube Stüdyosu, Dijital Sanat Atölyesi, Galeri, Tasarım Atölyesi, Çocuk Sanat Atölyesi, Kütüphane, Çini Fırını, Teras ve dinlenme alanı bulunan Güzel Sanatlar Akademisi’nde sanata gönül veren Küçükçekmeceli öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. Kendine has müfredatı ile her yıl yüzlerce yetenekli öğrenciye, sistemli ve disiplinli bir sanat eğitimi veriliyor.

Haber Merkezi / İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.