Dolar 32,2016
%0.12
Euro 35,0561
%-0.1
Altın 2.456,590
%-0.45
Bist-100 10.203,00
%0.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İSTANBUL MCP İL YÖNETİMİ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

  • İstanbul Gündemi
  • 20.12.2020 - 13:31

İstanbul Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İl Başkanı Turgut Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ve Basın Yayın Propaganda ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl başkan yardımcısı Yalçın Arıcı Teşkilat Başkanı Yusuf Kabalak, Kadın Kolları Başkanı Nursel Nural, Yönetim Kurulu Üyesi Nurhayat Cici ile beraber Esenyurt’ta Fatih Sanayi sitesini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyip yerinde tespitlerde bulundular.

İl Başkanı Turgut Kılıç basına yaptığı açıklamada, “Başkan yardımcılarım ve yönetim kurulu ūyelerim ile Esenyurt’ta Fatih sanayi sitesini ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını yerinde tespit ederek esnafımız ile beraber sorunlara orta akıl yolu ile çözūmler ürettik. Bizleri misafir eden esnaflarımıza çok teşekkūr ediyorum” dedi.

Fatih sanayi sitesi esnafları da Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İl Başkanı Turgut Kılıç‘ a yoğun çalışma ortamı olduğu halde kendilerine vakit ayırdığı için teşekkūr etti. Ūlkemizin halkı ve devleti için çalışacak gūçlū bir iktidara gerek olduğunu, ülkemizde halkı için çalışacak tek parti olarak daha yeni kurulan ama İstanbul‘u adım adım sokak sokak dolaşan tek parti olarak Milliyetçi Cumhuriyet Partisi’ni gördüklerini dile getirdiler. Sanayi sitesi esnafı, “Daha seçimlere girmemiş, mecliste milletvekili olmayan, elinde tek bir belediye dahi olmayan bir parti olduğu halde bu şekilde bir çalışma yapıyorlar. Önūmūzdeki seçimlerde iktidara gelecek tek partidir. Biz Fatih sanayi sitesi olarak yanlarındayız” dediler.

Daha sonra partiye üye olan partililere rozet takıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.