Dolar 32,1955
%0.1
Euro 35,0703
%-0.06
Altın 2.465,470
%-0.09
Bist-100 10.222,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Her Detayı ile Size Özel Bir Tatil: Muhafazakar Villa Tatili

  • İstanbul Gündemi
  • 03.07.2021 - 23:47

Villa tatili kişiye özel ve bahçe ile çevrilmiş tatil olanağı sunan bir konsepttir. Muhafazakar aileler ve yeni evlenen çiftlerin tatil yapmak için yeni gözdesi ise korunaklı villa tipi olarak da bilinen muhafazakar villalar yeni tatil konseptini oluşturur. Özellikle şehirden uzak ve otellerle iç içe olmayan yerlere yapılan muhafazakar villalar, kişilere özel alanlar sunar. Ancak muhafazakar villaların amacı kişiye özel alan sağlamanın yanında korunaklı yapısı ve dışarıdan görülmeyen havuzu ile ailelere ve kalabalık arkadaş gruplarına esnek imkanlar sunmasıdır. Dışarıdan görülmeyen havuzu ile kişiler çok rahat güneşlenebilir ve havuzun keyfini çıkararak denizi ve güneşi kendi evlerine taşıyabilirler. Günlük, haftalık ve daha uzun süreli kiralama imkanına sahip olan bu muhafazakar villalarda her bütçeye uygun tatil gerçekleştirme imkanı vardır. Muhafazakar villalar sadece İslami hassasiyetleri olan aileler tarafından değil, balayı çiftleri, arkadaş grupları ve otellerin keşmekeşinden kurtulmak isteyen kişiler tarafından da tercih edilebilir.

Korunaklı Villa Avantajları Neler?

korunaklı villa avantajları

Muhafazakar villaların öncelikli hedefi şehir gürültüsünden uzak, hijyen açısından kişiye özel olması ve muhafazakar ailelerin rahatça vakit geçirebilmesi açısından ön plana çıkar. Korunaklı villalar kişiye kendi evinde ve yazlığında yaşadığı hissi verdiğinden daha rahat hareket etme alanı sağlar. Yiyecek ve içeceklerinizi kendiniz hazırlayacağınız için kendi damak zevkinize uygun hareket edebilirsiniz.

Hazırladığınız yiyecek ve içeceklerinizin eşliğinde havuz başında keyifli vakit geçirebilir ve aile üyelerinizle birlikte eğlenebilirsiniz. Özellikle pandemi sürecinde daha da önem kazanan hijyen meselesi konusunda muhafazakar villalar size daha güvenli ortam sağlamaktadır. Havuzların kullanımı kişilere özel olduğundan bulaşıcı hastalık kapma riski oldukça düşük olacaktır. Villa tipi evlerden ayrılan en önemli özelliği havuzunuzun dışarıdan herhangi bir şekilde görülmemesidir. Özel havuzlu villa olmasından dolayı sizlere güvenli ve keyifli bir tatil imkanı sunar.

 Villa odaları genelde minimalist dizayn edilmiştir. Büyük ve geniş salonun yanında 2-3 oda bulunabilir. Çoklu arkadaş grupları ve aileler için birden fazla banyo mevcuttur. Villalarda aracınızı güvenle park edebileceğiniz kapalı otoparklar vardır. Villalarınızda bir otelde bulacağınız klima, karşılama hizmeti, internet, televizyon, havlular, çarşaf değişimi, ütü ve saç kurutma gibi imkanları bulabilirsiniz.

Muhafazakar Villa Tercih Ederken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

villa reyonu muhafazakar villa tatili

Muhafazakâr villa tatili tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta havuzunuzun dıştan görülüp görülmediğinin test edilmesidir. Tatil rezervasyonu yapmadan önce bu durumu firma aracılığı ile test edebilirsiniz. İkincil olarak villanızın etrafında kaç tane villa olduğu, yapılaşmanın aralıklı olduğu ve ulaşım açısından alışveriş yapabileceğiniz yerlere yakın villaları tercih edebilirsiniz.

Eğer sonbahar ve kış mevsiminde tatili tercih edecekseniz villanız için ısıtma sistemi bulunup bulunmadığını teyit edebilirsiniz. Yemeklerinizi kendiniz pişirmek istiyorsanız mutfak araç ve gereçlerinin yeterliliğinden emin olmalısınız. Villanızın temizliği ve çöplerin toplanması ile ilgili villa görevlilerinin olup olmadığını önceden teyit edebilirsiniz.

Balayı çiftleri iki kişilik ve nispeten daha küçük villaları tercih edebilirler. Çocuklu aileler için küçük çocuklarınız açısından güvenlik tehdidi oluşturabilecek heykeller, süs eşyaları, havuz ve bitkilere dikkat etmeniz gerekebilir. Hasar garantisine karşı rezervasyon yaptırmadan önce sizden depozito talep edebilirler. Eve girdiğinizde eşyaların ve elektrikli araç gereçlerin çalışır durumda olduğundan emin olmanız faydalı olacaktır.

Villa Reyonu Muhafazakar Villa Seçeneklerini Keşfedin

Muhafazakar villa seçenekleri bölgeden bölgeye ve kişilerin ekonomik durumuna göre değişkenlik gösterir. Özellikle yamaç üzerine kurulu tatil yerlerinde bu tarz villalar oldukça yaygındır. Kişilerin bütçesine göre deniz manzaralı, kapalı havuzlu ya da jakuzili villalar bulmakta pekala mümkün. Muhafazakar balayı çiftleri için özellikle Akdeniz bölgesinde bu tip villalar yaygındır. Marmara bölgesindeki muhafazakar villalar büyükşehirlere yakın olması sebebiyle evli ve çocuklu çiftler tarafından tercih edilebilir.

Günlük tatil, balayı tatili ya da yıllık izinlerinizde yapmayı planladığınız tatiller için Villa Reyonu muhafazakar villa tatili tam sizlere göre! Yeşil ağaçlarla çevrili, korunaklı ve size ait bir tatil olsun istiyorsanız Villa Reyonu tam olarak sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazır. Şehrin karmaşasından kurtulup kendinize ve sevdiklerinize özel bir alanda tatil yaparak kendinizi şımartmak ve keyifli vakit geçirmeyi düşünüyorsanız, rezervasyonunuzu gerçekleştirmek için ve fırsatlardan yararlanmak için Villa Reyonu‘na göz atmanız yeterlidir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.