Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Güven tazeleyen Serdar Sabuncu; Ümmetin bütün kurtuluşu, bizim ülkemizdir!

  • İstanbul Gündemi
  • 26.12.2021 - 19:41
Yeniden Refah Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kurulda mevcut başkan Serdar Sabuncu tekrar başkanlığa seçildi.
Tuzla  Belediye Nikah Sarayı’nda yapılan kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal’ın yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, yöneticiler, delegeler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Faaliyet raporunun okunup onaylanmasının ardından tek liste ile girilen seçimde, Başkan Serdar Sabuncu, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden Tuzla İlçe Başkanı oldu. 
 
Tüm katılımcıları selamlayarak, pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte çalışmalarına tüm hızıyla başladıklarını söyleyen Sabuncu, pandeminin tüm etkilerinin ortadan kalkmasını dileyerek, vefat edenlere başsağlığı, hastalığa yakalananlara da geçmiş olsun dileklerini iletti. 
 
275 bine yaklaşan nüfusu ile, bir çok şehirin nüfusunun üstünde olan Tuzla’ya hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Sabuncu, Tuzla İlçe Başkanlığı olarak, kuruldukları günden bu yana gerek ev gerekse saha çalışmalarında vatandaşların ve esnafın sorunlarını dileyerek, aktarılan problemlerin giderilmesiyle ilgili azami gayret göstermeye çalıştıklarını belirterek konuşmasını sürdürdü. 
 
Merhum kurucu liderleri Necmettin Erbakan’a, genel başkanları Fatih Erbakan’a ve partilerine muazzam bir teveccüh olduğunun altını çizen Sabuncu, “Bize gösterilen saygının en büyük sebebi, bize bırakılan miras ve yolunda yürüdüğümüz çizgidir. Bu mirasın yegane sahibi, övgülerin yegane öncüsü, asıl muhatabı milli görüş ve kıymetli hocamız merhum Profesör Doktor Necmettin Erbakan’dır” dedi.
 
“MİLLİ GÖRÜŞ ANLAYIŞI 19 YIL İKTİDAR OLSAYDI, BÜYÜK TÜRKİYE İDEALLERİ GERÇEKLEŞMİŞ OLACAKTI”
 
Halkın milli görüş anlayışını ve yönetim tarzını özlediğini açıkça ifade ettiğini söyleyen Sabuncu, Milli görüş’ün hakim olduğu döneminde nasıl bir yönetim şekli sergilediğini işçinin, vatandaşın, memurun, emeklinin ve bağ-kur’lunun özlemle anlattığını söyleyerek, “Bugün insaf ve vicdan sahibi herkes kabul etmelidir ki; 11 aylık 54. hükümet döneminde, küresel güçlere, sermaye patronlarına ve hele ki Siyonizm‘e rağmen böylesine efsane hizmetlere imza atmış milli görüş anlayışı eğer ki 19 yıl boyunca iktidar olsa idi; bugün bizlerin bas bas bağırdığı ‘Yaşanabilir Bir Türkiye’, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ ve ‘Yeni Bir Dünya’ idealleri şu anda gerçekleşmiş olacaktı” ifadelerini kullandı. 
 
Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın da vatanı ve milleti için gece gündüz demeden, ülkemizin tüm il, ilçe ve mahallelerini karış karış gezerek yaşanabilir bir Türkiye gerçeğini anlattığını söyleyen Sabuncu, “Yeniden Refah Partisi Tuzla Teşkilatı olarak Tuzla‘nın 17 mahallesinde, bütün sokaklarında, bütün evlerine dertlerimizi anlatıp nasıl daha iyi Tuzla olabiliri anlatacağız. Peygamber Efendimizin hadisinde belirttiği üzere “Komşusu açken tok uyuyan bizden değildir” diyerek sahalarda olacağız. Hz Ebu Bekir‘in “Kendini ıslah et ki insanlarda sana iyi davransınlar” sözüyle yaklaşacağız. Hz Ömer‘in “En zor ibadet gönül kazanmaktır, en büyük günah kalp kırmaktır” sözü ile insanlarla beraber olacağız.  Hz. Hamza‘nın “Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam” dediği gibi doğruları haykıracağız. Sahada önce ahlak ve maneviyat parolasıyla yürüyeceğiz. Çünkü biz milli görüşürüz savunuyoruz. Biz büyük bir ideolojiyi savunuyoruz.” dedi. 
 
Erbakan Hocamızın dediği;
*Sloganla milli görüşçü olunmaz 
* Faiz sistemi savunup, bu zülüm düzeni ile kendi milletini inim inim ileterek milli görüşçü olunmaz.
* Yalanın, yanlışın, haksızlığın yanında durup, burada ittifak ederek milli görüşçü olunmaz. 
* Erbakan Hocamızın izinde olduğunu söyleyip, resmini duvarlara asıp, ömürleri Erbakan hocamıza hakaret ve aşağılama ile geçmiş zihniyetlerin güzellemesini yaparak da milli görüşçü olunmaz.
 
“SADECE ÜMMETİ MUHAMMETİN DEĞİL, TÜM DÜNYA İNSANLIĞININ KURTULUŞU OLACAĞIZ”
 
İlk seçimde kendilerini bağırlarına basan halkın teveccühü ve oyları ile ülke yönetiminde söz sahibi konuma geleceklerine inandıklarını söyleyen Serdar Sabuncu, “İşte o gün belediyelerimizin kapılarına ve gönüllere “Rüşvet alan da veren de melundur” hadisi şerifini tekrar nakış nakış işlemeye devam edeceklerini söyledi. 
 
Gazze sınırında İsrail tarafından vurularak şehit edilen 27 yaşındaki Bedvan‘ın, “Eğer Şehit olursam tabutuma Türk bayrağı sarın” sözleriyle konuşmasını tamamlayan Serdar Sabuncu, “Ümmetin bütün kurtuluşu bizim ülkemizdir. Biz sadece ümmeti Muhammed‘in değil bütün dünya insanlığının kurtuluşu olacağız” diyerek konuşmasını tamamladı. 
 
Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.