Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Güçlü Aday Dr. Osman Arıkan Partililerle Kahvaltıda Buluştu

  • İstanbul Gündemi
  • 22.02.2015 - 20:57

Ataşehir’in sevilen isimlerinden Dr. Osman Arıkan Ak Parti 1. Bölgeden milletvekili aday aday olması nedeniyle partililerle neden aday olduğunu anlatmak ve tanışmak amacıyla bir kahvaltı düzenledi.

Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmetçi Eğitim Merkezi`nde geçekleşen kahvaltıya Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim ve bazı STK yöneticileri ve vatandaşlar katılarak yoğun bir ilgi gösterip görüşve düşüncelerini dile getirdiler.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Dr. Osman Arıkan, "parti olarak siyasete getirdiğimiz vizyonun ve farklılığımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak için siyasetteyim" diyerek, "AK Parti`nin iktidara geldiği 2002`de ülkenin üzerinde karabulutların dolaşmakta olduğunu; umutların tükendiğini; iflas etmiş bir Türkiye`de karamsarlığın yaşandığını" iddia ederek, "o günden bugüne uygulanan politikalar ve sağlanan istikrar sayesinde hükümetlerimizin ortaya koyduğu üstün performansla ülkemizde el atılmadık sorun kalmamış ve milletimizin refah seviyesi, alım gücü ve yaşam kalitesi artmıştır" dedi.

"Alaşehir’imiz ilçe olduktan sonra bütün seçimlerde partimize olan desteğini devam ettirmiş ve son seçimlerde Cumhurbaşkanı adayımız için çok güçlü ve anlamlı bir destek vermiştir. Ataşehirli hemşerilerimize, partimize, davamıza ve bize olan inançları ve güvenleri için sonsuz teşekkür ediyoruz.Bugüne kadar Ataşehir`de AK Parti çatışı ve amblemi altında siyaset yapan her bir dava arkadaşımız; Ataşehir`in sorunlarının çözülmesi için büyük mücadele ve emek vermiştir. Belediyemiz olmadığı imkânlarımızın sınırlı olduğu bu zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş`ın bölgemize proje yapılması konusundaki hassasiyetlerine ve yaptığı çalışmalara zemin hazırlayan kıymetli dava arkadaşlarım, Anadolu Yakası`nın gözbebeği Ataşehir ve dolayısıyla 1. Bölge`nin gelişimine ve yaşam kalitesinin artmasına büyük katkı sağlamıştırlar. Şahsen davamızı sürdürdüğümüz uzun yıllardır bir hekim olarak ama siyasetinde birebir içinde olarak, Ataşehir`in temel sorunlarının çözüme kavuşturulması, yatırımların takibi, ticaret, iş dünyasının modernizasyonu ve ahenkli çalışması noktasında, öğrenci, esnaf, memur, emekli ve işsizlerin talepleri ve sorunlarının çözümü konusunda eşgüdümsel çalışılma ilkesiyle hareket ettik." Şeklinde konuşmasına devam eden Arıkan, "siyaseti küçümseyenlere,görmezden gelenlere, slogan siyaseti yapanlara milletin vereceği karnenin sandıkta ellerine tutuşturulacağı" bir tercih olacağını; "Ataşehir ve İstanbul`un temel sorunlarını `siyaset üstü`dür anlayışıyla öteleyenleri tasfiye edeceğini" belirterek,

" `İstanbul Lobiciliği` yapmak, siyaseti etkisizleştirmek ve siyasette ayrıştırıcı olmak değil, siyasete güç ve sinerji katmak olmalıdır. Ataşehir ve İstanbul’umuzun her sorunu siyaseti direkt olarak ilgilendirmektedir. Toplumumuzda barışı ve huzuru sağlamak için demokrasiyi hâkim kılmak ve ekonomik kalkınmayı sağlamak şarttır. Her sorunun çözüm aracı siyasettir. Siyaset, toplumsal taleplerin idari sisteme taşınması ve çözümünü sağlayan yegâne araçtır. Bugün umutla geleceği bakan bir Türkiye`de siyaset yapıyor olmanın onuru ve gururuyla Demokratik Yeni Türkiye`nin inşası için milletimiz adına azimle, kararlılıkla, sorumluluk duygusu ve adaletle çalışmaya devam edeceğimizi Ataşehir nazarında tüm İstanbul kamuoyuna saygıyla duyururuz." Dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.