Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MEHMET ARSLAN'DAN ŞÖLEN HAVASINDA BAŞVURU

  • İstanbul Gündemi
  • 22.02.2015 - 18:12

CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Arslan, Beşiktaş CHP İlçe Örgütü’nde şölen havasında geçen aday adaylığı başvurusunu resmi olarak ilan etti.

Davullar zurnalar eşliğinde halaylarla eşlik edilen programa; Beşiktaş CHP İlçe Başkanı İlker Uygun , bazı 2.Bölge Milletvekili Aday Adayları, İlçe Örgütü ve çok sayıda katılım gösterdiler.

Konuşmasına gittiği her ilçe örgütünde vurguladığı en önemli noktalardan biri olan sandığa gitme hususuna tekrar vurgu yaparak, herkesi 29 Mart’ta yapılacak olan önseçimde sandığa giderek oylarını kullanmalarını istedi. Arslan; ‘’29 Mart’ta önümüzde bir sandık olacak. Bu sandık bizim için devrimdir. Herkes muhakkak gönlünden geçen birisi için sandığa giderek oyunu kullansın. Yoksa birileri gelir 4 yıl vekillik yapar ve seçime 5 kala çeker başka partiye gider. Bir taraftan yıllarca MYK üyeliği yapacaksın fakat bir daha olamayınca da kalkıp partiyi yerden yere vuracaksın ve gidip AKP’den aday olacaksın. Yok böyle bir şey. Artık bunlara dur diyeceğiz.’’ Diye konuşan Arslan önseçimin herkese hayırlı olacağını vurguladı.

‘’Yaklaşık olarak 4 aydan beri 2.Bölge’de adım adım, sokak sokak, ilçe ilçe nerdeyse gezmediğimiz yer kalmadı. Bugün itibariyle resmi başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. İlk toplantımızı ve ziyaretimizi de evimizde birlikte yapmak istedik. Bu süreçten sonra artık bayrağı hep birlikte taşıyacağız. Ben buradan öncelikle buradan bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sonuç ne olursa olsun kazanan partimiz olsun. Bizler rakip değiliz. Bizim rakibimiz AKP’dir. Biz bugünlere basamakları ikişer dörder değil teker teker atlayarak geldik. Sizlerden desteklerinizi esirgememenizi istiyorum. Ben yüreğimi siz değerli yoldaşlarıma açtım. Eğer beni Ankara yolunda seçerseniz elimden geldiğince sesiniz olmaya söz veriyorum. Hepimizin yolu açık olsun." diye konuşan Arslan, ardından örgütle ve halkla fotoğraf çektirerek programı sona erdirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.