Dolar 32,2321
%0.09
Euro 35,0250
%0.05
Altın 2.503,570
%0.11
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünyanın en stil sahibi ünlüleri açıklandı!

Dünyanın en stil sahibi ünlüleri açıklandı!

The New York Times, dünyanın en stil sahibi ünlülerini seçti. Dünyaca ünlü isimlerin bulunduğu listede, Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta çıkan İngiltere Kralı Charles da yer aldı.

  • İstanbul Gündemi
  • 08.12.2023 - 11:08
  • Güncelleme: 08.12.2023 - 11:16

Geçtiğimiz yıl içinde stilini bir araç olarak kullanarak kendini ifade edebilen, günlük yaşam veya kırmızı halı fark etmeksizin her ortamda tarzıyla dikkat çeken ünlü isimler "Yılın En Stil Sahibi Ünlüleri" listesine dahil oldu.

BEYONCE

Kırmızı halı stiliyle adından sıkça söz ettiren R&B müziğin yıldız ismi Beyonce, Rönesans dünya turnesiyle bu yıl stilini bir üst seviveye taşıdı.

MICHELLE YEOH

"Her Şey Her Yerde Aynı Anda" filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Asyalı oyuncu Michelle Yeoh kırmızı halıda şıklığıyla adından söz ettirdi.

PAMELA ANDERSON

Başrolde yer aldığı "Sahil Güvenlik" (Baywatch) dizisiyle 90'lı yıllara damgasını vuran dünyaca ünlü Kanadalı oyuncu Pamela Anderson,artık makyaj yapmamaya karar vermiş ve büyük etkinliklere sıfır makyajla katılmaya başlamıştı.

RIHANNA

Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl'un devre arası şovunda sahneye çıkan Rihanna, ikinci çocuğuna hamile olduğunu ilan etti. Şarkıcı o gece ve sonraki günlerde hamilelilik stiliyle çok beğenildi.

MARK ZUCKERBERG

META'nın kurucusu Mark Zuckerberg de dünyanın en stil sahibi ünlüleri arasında.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.