Dolar 32,1927
%-0.03
Euro 35,1121
%0.3
Altın 2.515,800
%0.6
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ispo Munich Fuarı’nda Bad Bear rüzgarı esti

Ispo Munich Fuarı’nda Bad Bear rüzgarı esti

Türkiye sokak modasının öncü ismi Bad Bear; 45 yılı aşkın süredir Münih'te gerçekleşen, dünyanın en büyük spor ve spor malzemeleri fuarı olan ISPO Munich'te en yeni ve sıra dışı koleksiyonlarını modaseverlerle buluşturdu.

  • İstanbul Gündemi
  • 01.12.2023 - 13:53

Kendi özgün tasarımları ve yaratıcı moda vizyonuyla adından başarı ile söz ettiren Bad Bear; Türk modasının zengin renklerini ve desenlerini dünya çapında tanıtmak adına ISPO Munich fuarına katılım sağladı.

BAD BEAR GLOBAL MODA ENDÜSTRİSİNE DAMGASINI VURDU

Farklı tasarımları, kaliteli kumaşları ve özgün tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Bad Bear, sokak modasını yakalama imkânı sunmaya devam ediyor. Türk modasının uluslararası alanda bilinirliğini artırmak ve global moda endüstrisine damgasını vurmak adına; spor sektöründe dünyanın tanıdığı en büyük fuar olan ve 120 ülkeden yaklaşık 80.000 ziyaretçinin yer aldığı ISPO Munich'te, en son trendler ile moda endüstrisine damgasını vurdu.

BAD BEAR YENİ KOLEKSİYONU İLE DÜNYAYA AÇILDI

Yeni koleksiyonların yer aldığı ve özel olarak hazırlanan stantta konuşma yapan Bad Bear Kurucusu Seyhan Selçuk, "Bizim için büyük bir gurur ve heyecan kaynağı olan ISPO Munich fuarına 2.kez katılmaktan dolayı çok mutluyuz. Türk modasının özgün ve kaliteli ürünlerini uluslararası platformda tanıtmak, markamızın sınırlarını genişletmek ve yeni iş bağlantıları kurmak için harika bir fırsat. Standımıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, sizi Bad Bear ailesine davet etmekten büyük mutluluk duyarız” açıklamasında bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.