Dolar 32,2061
%0.01
Euro 35,0260
%0.05
Altın 2.531,890
%1.25
Bist-100 10.712,00
%0.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocukların geleceğini çöpe atmayalım!

Çocukların geleceğini çöpe atmayalım!

Elektronik atık geri dönüşüm faaliyetlerinde dünya öncüsü EXITCOM, Dünya Çevre Günü’nü kutladı. Birleşmiş Milletler (BM) tarafından her yıl 5 Haziran'da kutlanan "Dünya Çevre Günü’nde, bu yıl "Plastik Kirliliğine Çözüm" teması öne çıktı.

  • İstanbul Gündemi
  • 13.06.2023 - 10:01

Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yaptığı ve Hollanda’nın da destek verdiği bu yılki etkinliğin odak noktası, plastik kirliliği ve plastiğin ülkeler, kişiler ve kurumlarca sürdürülebilir kullanılması oldu.

“KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE EĞİTİMLER VERMEKTEYİZ”

Çocuklarımızın geleceği için hammaddeye sahip çıkılmasının önemine dikkat çeken EXITCOM Genel Müdürü Murat İlgar, “Bizler Exitcom olarak hem Kamu hem özel sektöre bir paydaş olarak destekler vermekteyiz. Bunun yanı sıra oluşturduğumuz Atıktan Sanata projemiz ile yapılan kampanyalarda ilgi odağının atık olmasını sağlayarak her bireyin bilinçlenmesine destekler sağlamaktayız. Ayrıca her gelişimin küçük yaştan bilinçlendirmeye ve küçükleri bilinçlendirecek yetişkinlere bağlı olduğuna inanarak kamu ve özel sektörde eğitimler vermekteyiz” açıklamasında bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.