Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP ÜMRANİYE BAŞKAN ADAYINDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

  • İstanbul Gündemi
  • 15.12.2020 - 16:42

Geçici başkanlık görevini CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Eser Şenay’ın yaptığı CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda olağanüstü kongrenin tarih bilinmezliği devam ederken, başkan adayı Veysel Sarar’dan konu ile ilgili bir açıklama geldi.

Koronavirüs salgınının tehlikeli boyutlarda olduğunu ve hiç kimsenin bu risk ile karşılaşmasını istemediklerini belirten Sarar, “Seçimin ileri bir tarihe ertelenmesinin son derece yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum” dedi.

Sarar açıklamasında şunları söyledi:

“Bilindiği üzere olağanüstü kongre sürecindeyiz. Ancak bu zor günlerde önceliğimiz elbette yurttaşımızın sağlığı ve partililerimizin riske atılmaması.

Covid-19 salgın sürecinin normalleşmesiyle elbette İlçemizi yönetecek kadroları belirleyeceğimiz seçimler yapılacaktır. Ülke olarak; pandemiyle olağanüstü mücadele verdiğimiz bu günlerde hiçbir insanımızın salgın tehlikesiyle karşı karşıya kalmasını istemeyiz.

On binlerce insanımızın korona virüsüne yakalandığı, günlük iki yüzün üzerinde insanımızı kaybettiğimiz bu zor günlerde; İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun, ayrıca İl ve Genel Merkezimizin ‘en az iki hafta kapanmalıyız’ dediği bir süreçte seçimin ileri bir tarihe ertelenmesinin son derece yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum.

Normalleşmenin başlamasıyla en kısa zamanda seçim yapılması taraftarı olduğumuzu söylüyor ve herkese sağlıklı günler diliyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.