Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAYRAMPAŞA'DA PARTİLERİN MESAJ DÜELLOSU

  • İstanbul Gündemi
  • 26.08.2020 - 16:48

Bayrampaşa‘da CHP ile AK Parti arasındaki ‘Teşekkür‘ polemiğinin yankıları devam ediyor. CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, Şehit Esma Çevik Parkı‘nın da yer aldığı Altıntepsi Mahallesi‘ndeki tesisin tamamlanarak Altıntepsispor Kulübü’ne devrinden dolayı sosyal medya üzerinden İBB’ye teşekkür etti. AK Parti İlçe Başkanlığı bu duruma karşılık olarak, tesisi tamamlayanın eski AK Parti’li İBB yönetimi olduğu hatırlatmasında bulundu. Tarafların karşılıklı açıklama yaptığı paylaşımların ardından ilçe sakinleri, “Mahallemize, ilçemize ve ülkemize hizmet eden herkesten Allah razı olsun” dedi.

CHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nın, Altıntepsi Mahallesi‘ndeki tesisin tamamlanarak Altıntepsispor Kulübü’ne devrinden dolayı İBB’ye teşekkür etmesine, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı da İlçe Başkanı Ersin Saçlı imzalı basın açıklamasıyla cevap verdi.

Bayrampaşa Kamuoyuna Duyuru başlığı ile paylaşılan açıklamada, şu ifadelere yer verdi.

 

YENİ İBB YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİLMESİ BİZİ ŞAŞIRTMADI

 

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz rezervinin bulunduğu müjdesini milletimize ve bütün dünyayı açıkladığı saatlerde;

 

Bayrampaşa Cumhuriyet Halk Partisi Yönetiminin AK Parti İBB yönetimi tarafından yapılmış olan Altıntepsi Esma Çevik Parkı’na katkılarından dolayı CHP’li Yeni İBB yönetime teşekkür etmesi ve AK Parti tarafından tamamlanmış projeyi sahiplenme girişimi bizi şaşırtmamıştır.

 

Kamulaştırma, Projelendirme ve Proje aşamasında büyük emek verilerek Altıntepsli halkımıza Ak Partimiz tarafından hediye edilmiş olan parkımızın yapımındaki katkılarından dolayı önceki dönem İBB Başkanımız Sayın Mevlüt UYSAL’a ve mesai arkadaşına şükranlarımızı sunarım.

 

Ayrıca İBB sorumluluğunda olmasına rağmen İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilgilenilmemesi ve bakımlarının yapılmaması sebebiyle Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bakımlarının yapılması vesilesiyle Bayrampaşa belediye başkanımız Sayın Atilla AYDINER ve Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü‘ne Teşekkür ederim”

 

“HİZMETTE MÜJDE DEĞİL, DEVAMLILIK ESASTIR”

 

21.08.2020 Cuma günü sosyal medya üzerinden yapmış oldukları teşekkür paylaşımlarıyla ilgili polemik oluşturulmaya çalışıldığını üzülerek izlediklerini belirten CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, Şehit Esma Çevik Parkı‘nın da yer aldığı Altıntepsi Mahallesi‘ndeki tesisin tamamlanarak Altıntepsispor Kulübü’ne devrinden dolayı sosyal medya üzerinden İBB’ye teşekkür ettiklerini söyledi.

 

“Hizmette devamlılık esastır” diyerek açıklamasını sürdüren Mutlu, “Biz paylaşımımız da projeyi bizler yaptık, bizler tamamladık gibi cümleler sarf etmedik. Bizler başlamış olan projenin tamamlanmasını ve sonrasında bu yerin kullanım hakkının Altıntepsi Spor Kulübüne devrinin oluşturulmasına teşekkür ettik, ancak bunu farklı kulvarlara taşıyarak polemik oluşturmak ve provoke etmek isteyenler amaçlarına asla ulaşamayacaklardır.

Bizler tekrar projenin oluşumuna, tamamlanmasına, Altıntepsili vatandaşlarımızın ve Altıntepsi Spor Kulübümüzün hizmetine sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

 

Aynı saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karadeniz‘deki Tuna-1 kuyusunda 320 milyar metreküp doğalgaz bulunduğu duyurusunu yaptığını belirten CHP’li İlçe Başkanı Hasan Mutlu; sözde ‘Müjdeli Haber’ diyerek tanımladığı haberin kendilerini de sevindirdiğini fakat, böyle müjdeli haberleri öncesinde de çok duydukları için asıl amacın ne olduğunun hemen akıllara geldiğini belirterek açıklamasına şöyle devam etti.

 

“Örneğin 27.03.2014 yerel seçimleri öncesi Diyarbakır‘da Türkiye‘nin 40 yıl ihtiyacı karşılanacağı kaya gazı, 07.06.2011 genel seçimleri öncesi Trakya‘da 600 milyon metreküp doğalgaz bulunduğu, 01.11.2015 genel seçimleri öncesi Karadeniz‘de 30 milyar metreküp doğalgaz, 24.06.2018 genel seçimleri öncesi Batman ve Siirt‘te Petrol, 31.03.2019 yerel seçimleri öncesi Trakya‘da doğalgaz, 2007 öncesi Trakya ve Tuz Gölü‘nde doğalgaz, 2009 ve 2010‘da birçok ilde petrol müjdelerini aldık ancak müjde ile kaldık. Bu müjdenin de bunlara benzer bir müjde olmamasını temenni ederiz. Vatandaşımızın beklediği müjde bunlardan daha çok; Adliyelerde adaletin yerine getirilmesi, tüm yurttaşlarımızın fikirlerini özgürce söyleyebildiği, Cezaevlerinde gazeteci ve düşünce suçlusu kalmaması, kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik şiddet, taciz, istismar ve tecavüz olaylarının son bulması, her 4 gençten 1’inin işsiz olduğu ülkemizde genç istihdamının sağlandığı, her yurttaşımızın evine huzur içinde işinden dönüp ekmek götürebildiği bir Türkiye müjdesi vermesi dileğiyle. Yurttaşlarımıza huzurlu ve mutlu bir gelecek vaad etmediğimiz sürece gerisi boştur, aldatmacadır” dedi.

 

Selvi Sarıtaç - İstanbul Gündem

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.