Dolar 32,2321
%0.09
Euro 35,0250
%0.05
Altın 2.503,570
%0.11
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yüksel Karaçam’dan kurultay mesajı! ‘Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum!

Başkan Yüksel Karaçam’dan kurultay mesajı! ‘Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum!

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, partisinin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından gerçekleştirdiği olağanüstü kurultay için “Kurultayın, Türkiye’nin umudu olan İYİ Partimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 27.04.2024 - 14:31

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda 4 isim genel başkanlık için yarışıyor.

“KURULTAYIN HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Genel başkan adaylarına başarılar dileyen Başkan Karaçam, “Türkiye’nin ve milletimizin daha iyi olması için ‘İYİ’ler tarafından kurulan İYİ Parti, yeni genel başkanını seçecek. Öncelikle tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Partimizin kurucu genel başkanı Meral Akşener’e verdiği emekler için teşekkür ediyorum” dedi.

4 ADAY YARIŞIYOR

5. olağanüstü kurultayda Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz genel başkanlık için yarışıyor. Kurultayda 1007 delegenin kayıt yaptırdığı öğrenildi. Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ile Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz için başlattığı imza sürecini tamamladı. Buna göre, genel başkan adaylarının tamamı gerekli imza sayısına ulaştı. Tüzüğe göre, genel başkanlığa aday olabilmek için her bir adayın, 1302 delegeden en az 66'sının imzasını alması gerekiyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.